Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Hluboká zklamala ve Veselí. Stálo ji to první flek

 
úterý, 13. října 2020, 11:35

Veselí nad Lužnicí – Poslední utkání před nařízenou pauzou se odehrálo na mokrém terénu. To ale nebránilo, aby se obě mužstva od první minuty vrhla do útoku.

Díky tomu byly k vidění v úvodu utkání šance na obou stranách. Nejdříve v 5. minutě vystrašil hostujícího gólmana domácí Doležal, ale střela skončila vedle branky. Následovaly dvě šance Hluboké. V 7. minutě pálil hostující Kadlec, ale brankář Hejl střelu kryl. Za další dvě minuty hlavičkoval hostující Legdan těsně vedle domácí branky.

Největší šanci poločasu měl ve 14. minutě domácí Mikeska, ale pěknou sólovou akci zakončil pouze do nohou hostujícího gólmana. Zbytek prvního poločasu se hra přelévala od jednoho vápna k druhému bez výraznějších šancí.

Kdo čekal, že ve druhém poločase se projeví, že přijel vedoucí tým soutěže, musel být zklamán. Na hostující profesorskou hru reagovali domácí fotbalisté větším zápalem do hry a větší bojovností. K vidění bylo několik šancí Veselských, ale bez gólového vyjádření.

Hosté se soustředili hlavně na diskuze s rozhodčími, fotbalově zklamali. Utkání skončilo bezbrankovou remízou, což byla pro domácí ztráta. Za svůj výkon by si zasloužili plný bodový zisk, bohužel díky špatné koncovce se museli spokojit s jedním bodem.

Loko Veselí nad Luž. – Hluboká nad Vlt. 0:0

Rozhodčí: Crkva – Náprava, Devera. ŽK: 1:2 (Čížek – Hájek Pavel, Kössl). Bez diváků.

Loko: Hejl - Nuhlíček, Hájek Patrik, Mach, Veliký – Bursík (63. Návara), Čížek (K), Doležal, Čech – Mikeska, Ježek (89. Míka).

Hluboká: Konečný – Rottenborn, Kössl, Stráský (57. Pomeje), Čermín (K) - Antoš, Legdan, Blažek, Křiváček (65. Dědina) – Hájek Pavel, Kadlec.

Napsal(a) Pavel Hajný | Foto Petr Vlasák
 


 
Reklama