Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Na dvě Kolouškovy trefy už Nová Ves neodpověděla. Vimperk udržel pozici lídra

 
úterý, 22. září 2020, 09:19

Nová Ves – Diváci mohli sledovat utkání dvou rozdílných poločasů. V prvním měla domácí jedenáctka mírnou převahu, ale nedokázali skórovat ani z vyložených šancí. Ve druhém poločase, poté co vstřelili svou druhou branku, byli hosté lepší.

Již ve 3. minutě se domácí dostali po rohu do šance, ale z bezprostřední blízkosti trefili pouze brankáře Vlka. Dvě minuty poté se ujali vedení hosté 0:1, skóroval Vondrášek, který unikl po levé straně a prostřelil Bartizala. V 10. minutě Vlk pouze vyrážel střelu domácího hráče, k míči se dostal Jiránek, který přestřelil odkrytou branku. V 18. minutě domácí Holý zhruba z pětadvaceti metrů napálil levou tyč Vlkovy branky a ve 22. minutě Jiránek vyslal střelu opět mimo branku hostí.

Ve 33. minutě na druhé straně mířil Šíp z pětadvaceti metrů nad domácí branku. První žlutou kartu v zápase viděl domácí Graman ve 34. minutě, druhou obdržel v 39. minutě domácí Neumann za faul na Vlka. Také hosté se dočkali, když ve 41. minutě Koloušek skluzem fauloval Šulčíka. Ještě předtím opustil hřiště střelec prvního gólu Vondrášek, kterého nahradil Vintr.

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí, kteří v 51. minutě brankou Nováka vyrovnali na 1:1. Domácí hráč nachytal hostující brankáře v nedbalkách, když přímo z rohu propadl Vlkovi míč rovnou do branky. V 55. minutě si hosté vzali vedení zpět. Po rychlé kombinaci ve středu hřiště se míč dostal ke Kolouškovi, který jej nekompromisně z pětadvaceti metrů napálil do šibenice - 1:2. A za čtyři minuty hosté zvýšili na 1:3, když nahrávku z rohu na šestnáctku minul domácí Jiránek, Koloušek opět nedal Bartizalovi šanci, tentokráte přízemní střelou na zadní tyč.

Hosté byli při chuti a tak v 62. minutě Friš z dvaadvaceti metrů mířil těsně nad. V 66. minutě šel z levé strany domácí Novák sám na branku hostí, ale jeho přízemní centr byl pro Neumanna příliš prudký. V 66. minutě se už Friš nemýlil a po centru zprava trefil míč z první a dal skóre konečnou podobu 1:4. Frustrovaní domácí si za kritiku rozhodčího v 71. minutě zasloužili hned dvě žluté karty, jmenovitě Pech a Janeček. Poté už se utkání pouze dohrávalo.

TJ Nová Ves – TJ Šumavan Vimperk 1:4 (0:1)

Branky: 51. Novák – 55. a 59. Koloušek, 5. Vondrášek, 66. Friš. Rozhodčí: Vítek – Jarolím, Petr Šťastný. ŽK: 4:1 (Graman, Neumann, Pech, Janeček – Koloušek). Diváků: 100.

Napsal(a) Petr Lexa | Foto Michaela Vrábková