Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Viktor Svoboda ukončil neprůstřelnost Nové Vsi. Mladé zdolalo D. Bukovsko

 
neděle, 14. června 2020, 12:57

Ledenice/Mladé – Turnaj Fotbal spojuje vkročil v sobotu do třetího dějství. Ledenice hostily suverénní Novou Ves a v Mladém se v přímém souboji o druhé místo představilo Dolní Bukovsko.

Nová Ves si zadělala v Ledenicích na výhru již v prvním poločasu. Po přestávce tempo hry v horkém odpoledni trochu opadlo a domácí Viktorem Svobodou dokázali vstřelit jako první tým branku do Batizalovy svatyně. N. Ves inkasovala po 228 minutách.

Ve druhém utkání byli hosté v Mladém první poločas herně lepší, ale paradoxně dvakrát inkasovali v samém závěru z brejkových situací, což bylo pro výsledek utkání nakonec rozhodující. Po přestávce byl aktivnější pro změnu domácí tým, ale soupeř z Bukovska dokázal snížit. Ve snaze vyrovnat vrhl síly do útoku, ale domácí dokázali využít přechodů do otevřené obrany pojišťovací brankou. 

Výsledky 3. kola:

Slavoj Ledenice – TJ Nová Ves 1:5 (0:4)
Branky: 48. V. Svoboda – 25. a 45. Jiránek, 5. Pech, 37. Janeček, 84. D. Vávra. Rozhodčí: Dimitrov, bez karet.

Ledenice: Vítek - Volf, Stránský, Kubec, Fošum, Babka, Čermák, Princl, Šrajer, P. Svoboda, Kadlec. Střídali Winkler, Mařík, V. Svoboda, Kožant, Havelka, Štrosser.

N. Ves: Bartizal - Žoček, Pech, Novák, Janeček, F. Vávra, Holý, Šulčík, Havel, Jiránek, Trejbal. Střídali: Boháč, Graman, Beneš, D. Vávra.


SK Mladé – TJ D. Bukovsko 3:1 (2:0)
Branky:
41. a 44. Linhart, 85. Vokáč – 75. Chochol. Rozhodčí: Zabilka, bez karet.

Mladé: Pokorný - Drábek, Šťastný, König, Pavlík - Pešek, Kočvara, Červený, Vokáč - Moudrý, Linhart. Střídali: Novotný, Kotzina.

D. Bukovsko: Miřátský - Hruška, Kotyza, Bártík, Kokeš - Maruška, Podhradský, Chochol, Jansa - Cihla, Zahradník. Střídali: Mach, Wimer, Malecha, Svoboda.

Tabulka:

1. N. Ves             3-0-0 17:1  9

2. Mladé             2-0-1   6:8   6

3. D. Bukovsko  1-0-1   4:5   3

4. Ledenice         0-0-2  3:8   0

5. Hrdějovice      0-0-2   2:10 0

Střelci: 4 - D. Vávra (N. Ves)

Další program (4. kolo):
pátek 19. 6. 18:00 Hrdějovice - Mladé
sobota 20. 6. 17:00 D. Bukovsko - Ledenice

Napsal(a) Luboš Zabilka | Foto Michal Heřman