Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Velešín a Nová Ves si rozdělily po třech gólech na každé straně

 
středa, 23. října 2019, 15:54

Jediný nedělní zápas I. A třídy, skupiny A, se odehrál ve Velešíně. Domácí v něm přivítali Novou Ves. Za krásného počasí viděli diváci zajímavý zápas, v němž padlo šest gólů.

Jako první zahrozili domácí. Ve 4. minutě zahrávali trestný kop, ale Grznárik mířil mimo. Třináctá minuta přinesla šanci hostů, Procházka našel Nováka a i jeho hlavička minula zařízení. Stav se mohl změnit ve 30. minutě. Zimek parádně trefil trestný kop, ale Vrábek v novoveské brance skvěle zakročil.

Za domácí nakonec skóroval Zatloukal, ale do vlastní sítě. Brance předcházela kombinace Procházky s Neumannem, jehož prudký centr skončil po teči v síti - 0:1.

Druhý poločas začal šancí Holého, jehož střela rozvlnila boční síť branky Ottenschlägera. Vyrovnání se domácí dočkali v 61. minutě po hlavičce Grznárika a sedm minut nato je dostal do vedení umístěnou střelou Šálek – 2:1.

Dál se hrál oboustranně rychlý fotbal a padaly góly. V 70. minutě vyrovnal chytrým lobem Procházka. Nejhezčí akci zápasu přišla v 77. minutě. Přibyl se ve středovém kruhu zmocnil míče, jeho sólo nikdo nezastavil a domácí opět vedli – 3:2.

Novoveští vrhli všechno do útoku a snahu korunoval pět minut před koncem dobře hrající Holý. Divácky atraktivní zápas tak skončil spravedlivou remízou 3:3.

Další kolo nabídne souboj N. Vsi s Roudným, Velešín zajíždí do Semic.

FC Velešín – TJ Nová Ves 3:3 (0:1)

Branky: 54. Grznárik, 61. Šálek, 77. Přibyl – 37. K. Zatloukal (vlastní), 70. Procházka, 85. Holý. Rozhodčí: Cigáň – Kollmann, Juráň. ŽK: 6:3 (Šálek, Šváb, Fišer, Karel Zatloukal, Zimek, Přibyl – T. Novák, Neumann, Beneš). Diváků: 120.

Napsal(a) TJ Nová Ves | Foto Michaela Vrábková