Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

V Nové Vsi se trefil jen lhenický Pořádek

 
středa, 16. října 2019, 14:03

V Nové Vsi se utkaly týmy s kvalitními a zkušenými kádry. V minulém ročníku skončily na druhém a třetím místě. Letos mají ke spokojenosti zatím hodně daleko.

Oba soupeři potřebují body jako sůl a tak se hrál opatrný fotbal, hlavně neudělat chybu. Průběh naznačil, jak důležité, kdo vstřelí první gól. 

První poločas měli navrch domácí. Ti si vypracovali řadu standardních situací, ale s jejich proměňováním jsou letos na štíru. Nezahálely ani Lhenice a Bartizal v brance musel předvést svoje kvality. Do kabin se šlo za stavu 0:0.

Stejný obraz hry pokračoval i po přestávce. V 66. minutě došlo na jediný gólový zápis v utkání. Po zdařilé kombinaci našel Prenner na šestnáctce neobsazeného Pořádka, který přesnou ranou prostřelil Bartizala.

Domácí se snažili vyrovnat, ale žádnou vyloženou šanci si nevytvořili.  Lheničtí si pozornou defenzivou těsné vedení pohlídali a po bojovném výkonu si odvezli tři body. N. Ves ani ve třetím střetnutí na vlastním trávníku neskórovala.

Příští týden jede N. Ves do Velešína, Lhenice přivítají Semice.

TJ Nová Ves – SK Lhenice 0:1 (0:0)

Branky: 66. Pořádek. Rozhodčí: Náprava – Vican ml., Kříž ml. ŽK: 2:2 (Boháč, Kohout – Funda, Pořádek). Diváků: 100.

Napsal(a) TJ Nová Ves | Foto Michaela Vrábková