Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Trhové Sviny ovládly derby a dál drží neporazitelnost

 
středa, 25. září 2019, 18:37

Spartak Trhové Sviny neprohrál ani v šestém zapase podzimní části a díky vítězství v Nové Vsi je v čele A skupiny I. třídy.

Před slušnou diváckou kulisou se očekával vyrovnaný souboj.  Na začátku potěšil domácí fanoušky Vávra, ale sólo zakončil střelou do obránce.  Pak už byli ve varu pouze příznivci hostujícího Spartaku, který s mladým týmem předváděl rychlou, důraznou a hlavně přesnou hru.

Ve 3.minutě Gažákovu střelu z otočky vyrazil Bartizal, stejně jako Perfollův přesný trestný kop ve 14. minutě. Kapituloval pouze po akci, na jejímž konci byl Macák.

Domácí se připomněli ve 29. minutě. Novák si na levém kraji navedl míč, ale jeho centr  Janeček poslal nad bránu. Domácí mohli být rádi, že první poločas skončil pouze 0:1.

Druhý poločas nabídl stejný obraz hry jako první. Domácím se v utkání nedařilo. Chyběl jim pohyb, nahrávka, bojovnost. Zato spartakovci dál pokračovali ve své hře. Další branku přidal Kodras po hrubé chybě Janečka a v 72. minutě navýšil skóre na 0:3 Troup. Navíc Kodras trefil tyč a Brožka těsně před koncem ve vyložené šanci přestřelil.

Tři body tak zaslouženě putují do Trhových Svinů. Domácí mají šanci reparát za týden. To opět na svém hřišti přivítají Semice.

TJ Nová Ves – TJ Spartak Trhové Sviny 0:3 (0:1)

Branky: 7. Macák, 65. M. Kodras, 72. Troup. Rozhodčí: Tauber – Mir. Pečenka, Ondra. DFA: Šnajder. ŽK: 2:1 (Trejbal, Neumann – Tomek). Diváků: 120.

Napsal(a) TJ Nová Ves | Foto Michaela Vrábková