Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Nová Ves předvedla s Vimperkem produktivní první poločas

 
středa, 11. září 2019, 20:43

V 5. kole I. A třídy, skupiny A, na sebe narazili soupeři, kterým se vstup do soutěže docela povedl, a tak se dalo očekávat kvalitní utkání. Nová Ves hostila neporažený Vimperk.

První poločas začal v poklidu, obě mužstva se vzájemně poznávala. Jako první se do šance dostali domácí, když Trejbal vybídl Procházku, ale ten ještě na hostujícího brankáře nevyzrál. Až přišla 12. minuta, domácí Novák zahrál rohový kop tak šikovně, že míč skončil až za bezmocným Winterem - 1:0.

Hosté také hráli dobře, ale Novoveští tentokrát vyučovali z produktivity. Ve 23. minutě založili rychlý protiútok, Trejbal krásně našel pod sebou Procházku a bylo to 2:0. Poté měli výbornou příležitost Vimperští, ale brankář Bartizal přímý volný kop zlikvidoval. Do poločasu se skóre měnilo ještě jednou. Prokop krásně před branku načasoval přihrávku na nabíhajícího Procházku a ten to měl už snadné – 3:0.

Druhé dějství mělo obdobný průběh, jen s tím rozdílem, že domácí své šance zahazovali. Nejprve Vávra si poradil dokonce se třemi hráči soupeře, ale trefil jen tyč, a neuspěl ani Prokop, jenž měl dvě příležitosti. A tak přišel zákonitě trest. Hosté zahrávali rohový kop, odražený míč si našel Rod, napálil míč na bránu a nedal Bartizalovi šanci – 3:1.

Hosté ještě mohli zápas zdramatizovat, když Šíp dokonce orazítkoval hlavou břevno. V závěru už si Nová Ves výsledek pohlídala a přidala ještě jednu branku. V 90. minutě Holý vybídl Jiránka, který stanovil konečný výsledek 4:1.

TJ Nová Ves – TJ Šumavan Vimperk 4:1 (3:0)

Branky: 23. a 35. Procházka, 12. Novák, 90. Jiránek – 56. Rod. Rozhodčí: R. Mráz – Valeš, Pánek. DFA: J. Šafránek. ŽK: 5:0 (Trejbal, Kohout, Novák, Holý, Boháč – V. Blahout, Jan Děd ml.). Diváků: 80.

Napsal(a) TJ Nová Ves | Foto Michaela Vrábková
 


 
Reklama