Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Trenér Pekárek na svůj bývalý tým nevyzrál. Nová Ves nezaváhala v Olešnici

 
středa, 4. září 2019, 11:21

Nová Ves se ve 4. kole utkala s Olešnicí, kterou po postupu do I. A třídy v létě převzal v roli trenéra Miroslav Pekárek. Ten v N. Vsi zažil úspěšné roky včetně několika postupů.

Úvod zápasu patřil Novoveským a aktivitu korunoval vedoucím gólem Holý - 1:0. Hra se v dalších minutách vyrovnala a domácí začali hrozit hlavně ze standardních situací.

Gól mohl padnout na jedné i druhé straně.  Nakonec šťastnější byli hosté. V poslední minutě prvního poločasu se podruhé prosadil Holý - 0:2.

Po přestávce se Sokol vrhnul do útoku a hosté chodili do otevřené obrany. Žádný z brejků ale nedotáhli do konce.  Ujala se až Trejbalova střela v 76. minutě - 0:3.

A když vzápětí domácí Drtina proměnil penaltu, skončilo utkání výhrou N. Vsi 3:1. Hosté tak odčinili porážku z vlastního trávníku s Kaplicí. Další pokus bodovat má Sokol Olešnice na hřišti v Semicích.

TJ Sokol Olešnice – TJ Nová Ves 1:3 (0:2)

Branky: 78. (pen.) Drtina – 26. a 45. Holý, 76. Trejbal. Rozhodčí: Tůma – Talíř, Zabilka. ŽK: 4:3 (Faktor, Horelica, Lust, Lechner – Vávra, Žoček, Vrábek). Diváků: 320.

Nová Ves: Bartizal - Boháč, Neumann (68. Janeček), Novák (74. Graman), Pech, Vávra, Trejbal, Prokop (80. Vrábek), Žoček, Holý, Kohout.

Napsal(a) TJ Nová Ves | Foto Michaela Vrábková
 


 
Reklama