Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Nová Ves zabodovala v Plané. Trefovali se matadoři Procházka, Boháč a Jiránek

 
středa, 21. srpna 2019, 11:44

Fotbalisté Nové Vsi se v rámci prvního kola představili na půdě ambiciózního celku SK Planá. Poslední utkání těchto dvou soupeřů skončilo velmi vyhrocené, a tak se dalo očekávat, že si soupeři nic nedarují ani tentokrát.

První poločas začal v poklidu a obě mužstva se vzájemně poznávala. Domácí byli o něco lepší na míči a z toho pramenilo, že si začali vytvářet standardní situace, ale žádnou nedokázali zakončit. Přišla ale 11. minuta a hosté podnikli rychlý protiútok, který táhl Vávra, v šestnáctce našel Procházku, který ještě zasekl jednomu z obránců a poslal Hotového na druhou stranu - 0:1.

Pak opět přitlačili domácí, ale jen po velké vápno hostů. Ve 24. minutě už to bylo o dva góly. Hosté zahrávali rohový kop, Neumann našel hlavu Pecha, který ještě prodloužil na Boháče a ten zkušeně zavěsil 0:2. Poté se gólu dočkali také domácí, když Šteyer dostal přihrávku za obranu, dokázal prostřelit Bartizala a stanovil tak poločasový výsledek 1:2.

Druhé dějství se odehrávalo jako to první, ale domácí z řady standardních situací nedokázali ohrozit Bartizalovu branku. Až deset minut před koncem hosté opět utekli na rozdíl dvou branek. Jiránek vyvezl míč, výborně ho rozehrál do strany a ještě si stačil doběhnout do vápna, kde dostal centr od Nováka a nekompromisně zakončil - 1:3.

Domácí ještě tři minuty před koncem dokázali snížit, když přímý kop T. Pintéra z hranice vápna zablokovala zeď, nejrychleji se ale zorientoval Lengyel a bombou upravil na konečných 2:3.

Utkání se na rozdíl od toho posledního odehrálo v přátelském duchu a k dobré úrovni přispěla obě mužstva. Pozoruhodný je fakt, že všem střelcům Nové Vsi je dohromady 116 let.

SK Planá – TJ Nová Ves 2:3 (1:2)

Branky: 30. Šteyer, 87. Lengyel – 11. Procházka, 24. Boháč, 80. Jiránek. Rozhodčí: Jarolím – Písek, Hošek. DFA: Kučera. ŽK: 2:6 (Samek, Falc – Vávra, Pech, Procházka, Boháč, Trejbal, Neumann). Diváků: 150.

Nová Ves: Bartizal – Boháč, Janeček (61. Jiránek), Neumann, Novák, Pech, Procházka (68. Trejbal), Prokop, Kohout, Vávra, Žoček.        

 
 
Napsal(a) TJ Nová Ves | Foto Petr Tibitanzl