Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Výhru Nové Vsi v Bavorovicích podtrhl hattrickem Vávra

 
úterý, 11. června 2019, 12:29

Fotbalisté Nové Vsi se naposledy v tomto ročníku představili na půdě soupeře, a to už na trávníku jistě sestupujícího Marineru Bavorovice.

Favorit se prosadil již ve druhé minutě, když krásnou přihrávku Jiránka zužitkoval Vávra. Poté se hra spíše odehrála uprostřed hřiště. Hosté o svém vítězství rozhodli už do 25. minuty, a to v rozmezí dvou minut. Nejprve se trefil Neumann a pak stejný hráč našel po krásné akci ve vápně Procházku a rázem byl výsledek o tři branky - 0:3.

Domácí nijak hostům neškodili, až přišla 35. minuta, kdy za obranu dostal přihrávku R. Hanousek a zkušeně proměnil - 1:3. Pak se poločas jen dohrál.

Druhé dějství bylo spíše neurovnané, hosté přestali hrát a Bavorovičtí začali vystrkovat růžky. Jenže jejich akce končily spíše u vápna hostů, nebo v náručí brankáře Bartizala.

V 73. minutě hosté podnikli akci, kterou na samém konci zkazili, jenže k míči se dostal Vávra, nijak se s ním nemazlil a prudkou ranou ho poslal do branky – 1:4. Tři minuty před koncem měli hosté výhodu pokutového kopu, míč si vzal Vávra a završil hattrick.

Poslední kolo se domácí rozloučí s 1. A třídou v Trhových Svinech a Nov Ves na domácím hřišti s mistrem z Lažiště.

FC Mariner Bavorovice – TJ Nová Ves 1:5 (1:3)

Branky: 35. R. Hanousek – 2., 73. a 87. (pen.) Vávra, 24. Neumann, 25. Procházka. Rozhodčí: Leiš – Tauber, Klimeš. ŽK: 0:1 (Neumann). Diváků: 65.

Nová Ves: Bartizal – Pech, Vávra, Kohout, Janeček, Trejbal (57. Graman), Neumann ml. (84. Vávra), Novák, Prokop (46. Holý), Jiránek, Procházka.

Napsal(a) TJ Nová Ves | Foto Michaela Vrábková