Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Deset gólů v síti Větřní, čtyři trefy Procházky

 
středa, 15. května 2019, 09:45

Poslední mužstvo tabulky v I. A třídě Větřní přijelo na hřiště Nové Vsi. Případný bodový zisk by mu ještě ponechal naději v bitvě o záchranu.

První šanci utkání neproměnil domácí Holý po nahrávce Procházky. Za tři minuty si role vyměnili a Procházka otevřel skóre utkání. V 15. min. nacentroval míč do šestnáctky Kohout a v hlavičkovém souboji se prosadil Holý – 2:0. Bohužel se přitom zranil a zápas pro něj skončil. Na Větřní bude mít vzpomínku v podobě šesti stehů.

Hosté o sobě dali vědět ve 25. min., kdy střelu Siváka vyrazil Pešta na roh. Po jeho rozehrání střílel Weinhard těsně vedle. To byla jediná nebezpečná šance hostů prvního poločasu.

Domácí dál pokračovali v aktivní hře a do kabin se šlo za stavu 3:0 po proměněné penaltě Jiránka.

Nástup do druhého poločasu si tentokrát Novoveští pohlídali a branka Neumanna na 4:0 ve 47.min. vzala hostům naději s výsledkem ještě něco udělat. Po páté brance, kdy Procházka vyzval přihrávkou ke skórování Vávru, se jejich hra sesypala.

Domácí hráči chodili do otevřené obrany a Procházka během 10 minut třikrát skóroval. Čestný úspěch hostů zaznamenal po hodině hry Gutheis. Do střelecké listiny se ještě zapsal výborný Novák a střídající Beneš. Zápas tak skončil jasnou výhrou Nové Vsi 10:1.

TJ Nová Ves – SK Větřní 10:1 (3:0)

Branky: 12., 58., 60. a 68. Procházka, 15. Holý, 26. (pen.) Jiránek, 47. Neumann, 55. Vávra, 70. Novák, 80. Beneš – 66. Gutheis. Rozhodčí: Panský – Ondřej, Prinz. ŽK: 0:2 (Gutheis, Dvořáček). Diváků: 60.

Nová Ves: Pešta - D. Pech, Vávra, Boháč, Neumann ml., Holý (17. Trejbal), Janeček, Jiránek (63. Vávra), Procházka (78. Beneš), Kohout, Novák.

Napsal(a) TJ Nová Ves | Foto Michaela Vrábková