Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. třídy: Týn držel krok s lídrem jen hodinu, Sedlec vyučoval v Dolním Dvořišti

 
neděle, 14. října 2018, 21:54

AKTUALIZOVÁNO - Více než 60 minut držela týnská Olympie nadějný výsledek 3:2 u prvního Sokola S. Ústí. Jenže pak rychle dvakrát inkasovala a po pětigólové smršti odcházela z trávníku s debaklem 7:3! Překvapení obstarala v A českobudějovická „Lokotka“, když jako první skolila nováčka N. Ves. V B třídě dosáhl Sedlec rekordního vítězství venku. U nováčka v D. Dvořišti vyhrál potupných 8:0. Vedoucí Sousedovice poprvé padly v Bělčicích.

Zušťákův koncert proti Semicím

V 1. A třídě, sk. A, poprvé prohrála Nová Ves na hřišti suchovrbenské Lokomotivy, domácí otáčeli poločasový nepříznivý stav. Ti body nutně potřebovali, aby se odpoutali od mužstev na chvostu tabulky. Lídr soutěže z Lažiště se nadřel na hřišti posledního Větřní na povinné vítězství a na Novou Ves a Junior Strakonice má na čele již čtyřbodový náskok. Strakonice porazily výrazně Semice, hattrickem úřadoval nestárnoucí Jan Zušťák, a v tabulce se dostaly již na druhé místo před Novou Ves. Třetí Lhenice pouze remizovaly v derby s Prachaticemi a o místo v tabulce klesly, hosté ještě devět minut před koncem vedli. Dělbu bodů zajistil proměněním pokutového kopu lhenický kanonýr Roman Pořádek. Českobudějovická Slavia plně bodovala s Bavorovicemi, výstavní gól vsítil obránce Vršitý. Sešívaní se udrželi v první pětici. Výsledky jako na houpačce mají Trhové Sviny. Po minulém hladkém vítězství na hřišti suchovrbenské "Lokotky" nečekaně prohrály v domácím prostředí rozdílem třídy (0:4) s Planou. Vimperk překvapivě porazil venku Vodňany, když uštědřil domácím lekci z produktivity.

První Sokol spustil brankostroj

Ve skupině B se určitě nečekala poměrně vysoká porážka dobře našlápnutého Chýnova v Dačicích. Na hosty přišel den "blbec" a nedali by gól, jak se říká, ani kdyby hráli do tmy. Planá nad Lužnicí v souboji dvou posledních mužstev nakonec gólově přetlačila milevskou rezervu, která přišla první bod v poslední minutě. Mužem zápasu byl plánský obránce Zdenek Handrejch, střelec dvou branek. Lídr tabulky Sokol Sezimovo Ústí spustil ve druhé půli střelnici na svém hřišti Za řekou, když od počátku po poměrně gólově vyrovnaném utkání s týnskou Olympií nasázel v poslední desetiminutovce hostům tři góly a zrodil se hokejový výsledek. Týn totiž dlouho vedl, ale za poslední půlhodinku hry nepochopitelně inkasoval pět gólů! Lišov vyhrál ve Veselí nad Lužnicí a opět potvrdil letošní suverenitu na hřištích soupeřů, vyhrál venku již popáté, aniž by ztratil jediný bod. Udržuje si tak druhou příčku tabulky a jako jediný drží krok s lídrem. Meteor v domácím prostředí podlehl o gól Ševětínu, rozhodující gól zaznamenal minutu před koncem hrací doby Petr Novotný. Nová Včelnice nemůže navázat na vynikající začátek soutěže, o gól prohrála v Nemanicích. Výsledek korigoval až dvě minuty před koncem Michal Vokuš. Bernartice v nedělní dohrávce nestačily na Čtyři Dvory. Všechny góly padly již v první dvacetiminutovce utkání. Domácí byli pak celý druhý poločas lepším mužstvem a hosty jasné přehrávali. Kvalitní čtyřdvorská defenziva jim však zaznamenání alespoň vyrovnávacího gólu neumožnila.

Vede stále tandem Kaplice - Velešín

V 1. B třídě, skupině A, prohrála doma poslední Smrčina Horní Planá s Kamenným Újezdem. Hosté se díky zisku tří bodů pomalu dostávají mezi horní polovinu tabulky. Debakl domácích se zrodil v Dolním Dvořišti, kde domácí podlehli Sedleci 0:8. Po třech gólech zaznamenali Michal Chromý a Jiří Špán. Dva dal Jiří Koch. Netolice vyhrály ve Frymburku hattrickem Jakuba Varyše. Loučovice otočily zápas s rezervou Roudného, vítězný gól vsítil v předposlední minutě hry Jan Beran. V kvalitních výkonech pokračuje Zlatá Koruna, která se vítězstvím nad svým sousedem v tabulce z Boršova nad Vltavou vyšplhala již na třetí místo před svého soupeře. Dvě trefy zaznamenal Vladimír Rychtář. Dvě nejvýše postavená mužstva v tabulce v domácích utkáních vyhrála a tak se pořadí na čele nemění. Kaplice deklasovala doma Hrdějovice 5:0, když dva góly zaznamenal Marek Urazil. Velešín vyhrál nejtěsnějším rozdílem s Dřítní. Jako jediný se prosadil stoper Tomáš Pomije.

Sousedovice vyšly poprvé naprádzno

Ve skupině B vedoucí Westra Sousedovice našla prvního přemožitele v Bělčicích, nejlepší obranu soutěže pokořil sedm minut před koncem Lukáš Krameš. Bělčice se tak dostaly již na třetí příčku, zatímco Westra přišla o vedoucí pozici. Vacov totiž vyhrál ve Vlachově Březí a probojoval se díky lepšímu skóre před ní. Dvě branky vacovských zaznamenal Jaroslav Ketzer. Sedlice se trápila s posledními Stachy. V závěru první půle padly tři góly, dva do stašské sítě. Nováček z Dražejova si vede v soutěži zdatně a vyhrál vysoko na rezervou Oseka, když si góly rozdělil rovnoměrně do obou poločasů. Čkyně doma jen remizovala s Cehnicemi a špicí tabulky jí začíná po třech nevydařených zápasech unikat. Strunkovice porazily nejtěsnějším rozdílem Chelčice, když jediný gól zaznamenal tři minuty před koncem Ivan Šimčík. O dva body doma přišla Volyně, neudržela svůj dvoubrankový náskok z prvního poločasu. Vyrovnání zajistil prachatické rezervě ze Záblatí mladý Jan Hrbek minutu před závěrem.

Pronásledovatelé Kovářova ztráceli

Ve skupině C nebyl daleko od ztráty dvou bodů v domácím prostředí lídr tabulky z Kovářova, vyhrál o gól nad Dolním Bukovskem zásluhou svého snajpra Luboše Holuba ml. osm minut před koncem. Získal tím již čtyřbodový náskok na Mladou Vožici, která o gól zvítězila nad Chyšky. Na vítězné vlně se nese Sokol Sepekov, ve třetím utkání po sobě plně bodoval, posouvá se tabulkou stále vzhůru a dotáhl se bodově již na mužstva klidného středu tabulky. Chotoviny získaly povinné tři body s Bostonem Kluky, o vítězství rozhodl dvěma trefami v průběhu druhé půle Volodymyr Bondarev. Božetice porazily favorizované Mirovice o tři góly. V poslední dvacetiminutovce hry se střelecky zaskvěl hrající trenér Martin Zeman dvěma trefami. Hradiště v domácím prostředí pouze remizovaly s nebezpečnými Větrovy, kdy po prohraném prvním poločasu srovnával skóre střetnutí Tomáš Tichava proměněním nařízeného pokutového kopu. V utkání dvou posledních celků vyhrála v domácím prostředí poslední Putim nad Královou Lhotou a přenechala poslední příčku v tabulce svému soupeři. 

Lomnice rozdrtila Studenou

Ve skupině D souboj druhého a třetího mužstva tabulky Lomnice nad Lužnicí a nováčka Studené skončil jasnou výhrou lomnických borců. Dva góly padly díky vysoká střelecké potenci patnáctiletého talentu domácích Martina Práška, dva góly přidal i dvacetiletý Petr Pancíř. Ledenice porazily třeboňské béčko a unikly tak z předposlední příčky výsledkové tabulky této skupiny. Třebětice porazily výrazným čtyřbrankovým skóre lídra tabulky ze Suchdola nad Lužnicí a poslala ho až na třetí místo tabulky. Sami se díky této výhře dostaly na čtvrté místo. Olešnice vysoko porazila Slavonice a dostala se na druhé místo. Lídrem této na čele velmi vyrovnané soutěže je Tatran Lomnice nad Lužnicí. Nováček z Českých Velenic porazil dalšího nováčka soutěže z Mladého, ve výsledkové tabulce si polepšil o tři místa a momentálně obsazuje šesté místo. Díky vítězství nad Dobrou Vodou se z posledního místa tabulky odpoutala Nová Bystřice. Tam se i díky volnému termínu propadla Kardašova Řečice.


VÝSLEDKY 10. KOLA I. A TŘÍDY


SKUPINA A

TJ Lokomotiva Č. Budějovice – TJ Nová Ves 2:1 (0:1)
Branky: 53. Choutka, 72. Kocar – 43. Jiránek.
Rozhodčí: Ťupa – Tůma, Bezpalec. ŽK: 3:1 (Navrátil, Květoun, Nechuta – Janeček). Diváků: 150.

SK Lhenice – FK Tatran Prachatice 2:2 (0:0)
Branky: 53. Iliev, 81. (pen.) Pořádek – 59. Tesař, 66. Fišer.
Rozhodčí: Brych – Průchová, Žurek. DFA: Chlaň. ŽK: 2:2 (Málek, Dvořák – Lukeš, Juroš). Diváků: 170.

TJ Spartak Trhové Sviny – SK Planá 0:4 (0:2)
Branky: 26. a 74. Kitzler, 38. (pen.) Tomáš Pintér, 83. Lengyel.
Rozhodčí: Izugrafov – Tůma, Zabilka. ŽK: 2:0 (Lukáš Gažák, Valut – Carda). Diváků: 80.

SK Větřní – FK Lažiště 2:3 (1:1)
Branky: 1. Gutheis, 76. Skok – 4. Rauscher, 47. Sedláček, 69. Volmut.
Rozhodčí: Votava – Ondřej, Ondra. ŽK: 5:1 (Dvořáček, Sivák, Gutheis, Patrik Dvořák, Patrik Podskalský – Vokatý, Hojdekr, Volmut, Macek). ČK: 1:1 (15. Dominik Chupík – 15. Jiří Pěsta). Diváků: 50.

SK Slavia Č. Budějovice – FC Mariner Bavorovice 2:0 (1:0)
Branky: 39. Vršitý, 82. Dvořáček.
Rozhodčí: Lepič – Petričák, Čarek. ŽK: 2:4 (Slípka, Wegenkittl – Hofmann, Tomáš Kučera, Trnka, Jiří Hanousek). Diváků: 150.

FK Vodňany – TJ Šumavan Vimperk 0:2 (0:1)
Branky: 39. Petr Vondrášek, 90. Matoušek.
Rozhodčí: Valeš – Nedvěd, Bumba. DFA: Jiří Urban. ŽK: 3:2 (Kunc, Kapusta, Šteier – Kvapil, Pospíchal). Diváků: 50.

FK Junior Strakonice – FC AL-KO Semice 5:1 (2:1)
Branky: 38., 47. a 50. Zušťák, 28. Kočí, 58. Matěj Kostka – 43. Škulina.
Rozhodčí: Izugrafov – Tauber, Průchová. ŽK: 1:0 (Reiser). Diváků: 130.


SKUPINA B

TJ Centropen Dačice – FC Chýnov 4:0 (2:0)
Branky: 23. (pen.) a 82. Šimánek, 37. Dedič, 47. Hric.
Rozhodčí: Leiš – Náprava, Šíma. ŽK: 3:4 (Chyška, Kněžínek, Točík – Prášek, Vlast. Hruška, Sedlatý, Zítek). Diváků: 40.

TJ Sokol Planá nad Lužnicí – FC ZVVZ Milevsko B 3:2 (1:1)
Branky: 60. a 90. Handrejch, 26. Janovský – 21. Alexa, 54. Šťastný.
Rozhodčí: Formánek – Panský, Mir. Pečenka. ŽK: 0:4 (Masopust, Kutil, Pinc, Kálal). Diváků: 70.

TJ Sokol Sezimovo Ústí – FK Olympie Týn nad Vltavou 7:3 (2:2)
Branky: 65., 88. a 90. Jakub Škarda, 45. a 63. Hoffmann, 27. Pavel Sazma, 80. Martin Doubek – 40. a 54. Vařil, 44. Stoklasa.
Rozhodčí: Kollmann – Cigáň, Picka. ŽK: 2:1 (Jakub Škarda, Voj. Říha – Houska). Diváků: 100.

TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí – SK Lišov 0:2 (0:1)
Branky: 43. Werner, 87. Lukáš Mlýnek.
Rozhodčí: Toucha – Jevčák, Šíma. ŽK: 1:3 (Bursík – David Mlýnek, Bambule, Kándl). Diváků: 100.

FK Meteor Tábor – SK Ševětín 1:2 (1:0)
Branky: 21. Lorenc – 72. Hegr, 89. Petr Novotný.
Rozhodčí: Cigáň – Kollmann, Picka. ŽK: 2:1 (Štumfol, Kundrát – Syrovátka). Diváků: 50.

SK Nemanice – TJ Nová Včelnice 2:1 (1:0)
Branky: 13. Kisvetr, 53. Mir. Novotný – 88. Vokuš.
Rozhodčí: Panský – Písek, Hladík. DFA: Hanzal. ŽK: 1:2 (Mir. Novotný – Didek, Průša). Diváků: 130.

TJ Sokol Bernartice – SK Čtyři Dvory 1:2 (1:2)
Branky: 21. Rakovan – 13. Tengl, 27. Nečekal.
Rozhodčí: Kříž ml. – Náprava, Krejník. ŽK: 1:1 (Peterka – Janeček). Diváků: 80.


VÝSLEDKY 10. KOLA I. B TŘÍDY


SKUPINA A

TJ Smrčina Horní Planá – TJ Sokol Kamenný Újezd 2:6 (2:2)
Branky: 8. Bednář, 39. Ryneš – 11. Stegbauer, 34. Frnka, 56. Sládek, 80. Soukup, 85. Černý, 90. Komberec.
Rozhodčí: Řehoř – Kovařík, Šudoma. ŽK: 0:2 (Frnka, Barva). Diváků: 60.

FK Dolní Dvořiště – SK Sedlec 0:8 (0:5)
Branky: 12., 30. a 72. Chromý, 15., 40. a 86. Špán, 29. a 57. Koch.
Rozhodčí: Ryneš – Klimeš, Kemény. ŽK: 2:1 (Kubík, Krenauer – Špán). Diváků: 65.

FC Šumava Frymburk – 1.FC Netolice 1:4 (1:2)
Branky: 42. Flöring – 13., 33. a 53. Jakub Varyš, 69. Daniel Andres.
Rozhodčí: Kovařík – Řehoř, Janda. ŽK: 3:2 (Šisler, Dušan Račák, Flöring – Konvička, Lukáš). Diváků: 100.

Vltavan Loučovice – TJ Malše Roudné B 3:2 (1:2)
Branky: 6. Toth, 66. Fejtek, 89. Beran – 13. Goretki, 20. Wohlgemuth.
Rozhodčí: Klimeš – Ryneš, Adamovič. ŽK: 0:1 (Jan Rezek). Diváků: 55.

SK Zlatá Koruna – FK Boršov nad Vltavou 4:1 (2:1)
Branky: 35. a 60. Rychtář, 27. Homer, 72. Fuciman – 37. Filištein.
Rozhodčí: Boček – Kabele, Holub. ŽK: 3:1 (Ohnsorg, Lacko, Rapčan – Filištein, Gruber). Diváků: 75.

FC Velešín – TJ Dříteň 1:0 (0:0)
Branka: 70. Pomije.
Rozhodčí: Roman Novák – Hučík, Marek. ŽK: 2:1 (Pomije, Fišer – Smékal). Diváků: 100.

FK Spartak Kaplice – TJ Slavoj Hrdějovice 5:0 (1:0)
Branky: 52. a 83. Urazil, 32. Gondek, 62. (pen.) Pulec, 89. Štrbačka.
Rozhodčí: Ovčáček – Křížek, Kemény. ŽK: 2:3 (Gondek, Vaniš – Jan Suchan, Nedorost, Mir. Studnička). Diváků: 200.


SKUPINA B

TJ Dražejov – TJ Osek B 4:0 (2:0)
Branky: 2. Janus, 18. Poláček, 71. Plavec, 84. Samohejl.
Rozhodčí: Ovčáček – Dimitrov, Boukalík. ŽK: 3:4 (Hrčka, Řezníček, Oberreiter – Věroslav Ježek, Rybák, Jiří Hájek, Hřebíček). Diváků: 120.

SK Čkyně – Sokol Cehnice 1:1 (1:1)
Branky: 21. Václav Turek – 15. Krejsa.
Rozhodčí: Syrovátka – Ct. Novotný, Heinzl. ŽK: 1:2 (Václav Turek – Ondřej Martínek, Pletka). Diváků: 60.

TJ Sokol Bělčice – FC Westra Sousedovice 1:0 (0:0)
Branka: 83. Lukáš Krameš.
Rozhodčí: Trkovský – Marek Mráz, Rynda. DFA: Pípal. ŽK: 1:0 (Adam Ježek). Diváků: 102.

TJ Sokol Sedlice – Sokol Stachy 4:3 (3:2)
Branky: 14. Dumský, 43. Zíka, 45. Houzar, 59. Filip Rakovan – 11. Hošek, 44. Demeter, 66. Červený.
Rozhodčí: Dimitrov – Ovčáček, Boukalík. ŽK: 5:1 (Kratochvíl, Čabrádek, Běloušek, Filip Rakovan, Klíma – Heidenreich). Diváků: 100.

TJ Blaník Strunkovice nad Blanicí – FK Chelčice 1:0 (0:0)
Branka: 87. Šimčík.
Rozhodčí: Crkva – Kadlec, Zloch. ŽK: 2:0 (Šimčík, Roman Žurek). Diváků: 105.

SK Slavoj Volyně – FK Tatran Prachatice B 3:3 (3:1)
Branky: 6. Slavík, 33. Brabec, 39. Filip Gašpar – 38. a 59. Juroš, 81. Jan Hrbek ml.
Rozhodčí: Pravda – Landík, Kostka. DFA: Albrecht. ŽK: 1:0 (Myslivec). Diváků: 105.

FC Vlachovo Březí – SK Vacov 0:2 (0:0)
Branky: 71. a 77. Jar. Ketzer.
Rozhodčí: Hnilička – Ondra, Šupík. ŽK: 1:1 (Martínek – Valta). Diváků: 110.


SKUPINA C

FK Řepeč-Opařany – TJ Sokol Sepekov 0:3 (0:2)
Branky: 25. Lukáš Kosobud, 33. Jiří Doubek, 78. Lukáš Koutník.
Rozhodčí: Talíř – Hošek, Prchlík. DFA: Jiří Urban. ŽK: 5:3 (Mir. Novák,Vlk, Petr Koktan, Mir. Štecher, Vachuta – Jan Bolek, Čunát, Tupý). Diváků: 90.

TJ Sokol Mladá Vožice – FC Chyšky 2:1 (0:0)
Branky: 57.a 75. Písařík – 67. (pen.) Jan Šimák.
Rozhodčí: Hošek – Talíř, Novák. ŽK: 2:3 (Struska, Tomáš Kukla –Voj. Petřík, Málek, Prášek). Diváků: 90.

TJ ZD Kovářov – TJ Dolní Bukovsko 1:0 (0:0)
Branka: 82. Luboš Holub ml.
Rozhodčí: Křížovský – Makovička st., Rinth. ŽK: 1:4 (Martin Faukner – Venčovský, Chochol, Švanda, Radim Kokeš ml.). ČK: 0:1 (69. Filip Miřatský). Diváků: 95.

TJ Božetice – SK Mirovice 3:0 (0:0)
Branky: 72. a 81. Martin Zeman, 89. Kotrba.
Rozhodčí: Frček – Pánek, Kalina. ŽK: 0:0. Diváků: 80.

TJ Sokol Chotoviny – 1.FC Boston Kluky 2:0 (0:0)
Branky: 50. a 83. Bondarev.
Rozhodčí: Radek Šťastný – Petr Šťastný, Váňa. ŽK: 2:1 (Mendel, Bondarev – Ondřej Fučík). Diváků: 50.

TJ Hradiště – SK KAVAS Větrovy 1:1 (0:1)
Branky: 67. (pen.) Tichava – 39. Filip Vobr.
Rozhodčí: Ambrožová – Kocina, Jaroš. ŽK: 2:2 (David Pichlík, Matějka – Kümmel, Dvořák). Diváků: 80.

TJ Sokol Putim – TJ Králova Lhota 2:0 (0:0)
Branky: 58. Milan Nousek, 88. Příborský (vlastní).
Rozhodčí: Brom – Čarek, Matěj Toucha (N). DFA: Mir. Novotný. ŽK: 1:1 (Basaraba – Hanisch). Diváků: 70.


SKUPINA D

TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí – FK Studená 6:0 (2:0)
Branky: 35. a 53. Martin Prášek, 58. a 61. Pancíř, 9. Leiš, 90. Voj. Glaser.
Rozhodčí: Devera – Rous, Koudelka. ŽK: 1:1 (Michal Šachl – Maška). Diváků: 80.

TJ Slavoj Ledenice – TJ Jiskra Třeboň B 3:1 (2:1)
Branky: 20. a 67. Jan Pavlík, 33. Winkler – 35. Hofmann.
Rozhodčí: Vejčík – Studený, Hora. ŽK: 1:1 (Mičan – Hofmann). Diváků: 100.

FK Sokol Třebětice – Sokol Suchdol nad Lužnicí 4:0 (2:0)
Branky: 34. a 80. (pen.) Voj. Habr, 12. Šťastný, 50. Martin Kelbler.
Rozhodčí: Vican ml. – Svoboda, Vican st. ŽK: 1:1 (Pavel Bastl – Jakub Záruba). Diváků: 100.

TJ Jiskra Nová Bystřice – SSK Dobrá Voda 4:2 (1:1)
Branky: 55. a 61. Frühauf, 22. Bobál, 87. Jiří Havel – 47. (pen.) Ctibor Novotný, 90. Choboda.
Rozhodčí: Bumba – Rous, Blažek. ŽK: 2:3 (Bobál, Schramhauser – Šedivý, Aleš Novák, Šinko). Diváků: 110.

TJ Sokol Olešnice – TJ Sokol Slavonice 4:1 (2:1)
Branky: 18. Koktavý, 22. (pen.) Lenk, 66. Drtina, 84. Brousek – 35. Bártů.
Rozhodčí: Žurek – Pánek, Špelina. DFA: Albrecht. ŽK: 0:1 (Chalupa). Diváků: 100.

TJ Lokomotiva Č. Velenice – SK Mladé 3:0 (1:0)
Branky: 73. a 89. Kopecký, 42. Fiala.
Rozhodčí: Bartůněk – Juráň, Koudelka. DFA: Chlaň. ŽK: 1:2 (Samec – Drábek, Moudrý). Diváků: 90.

Kardašova Řečice – volno

Napsal(a) Jan Šerhant | Foto Miloslav Kusbach (2x), Zdeněk Formánek (2), Jan Klein (1), Jan Škrle (1)
 


 
Reklama