Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. třídy: Lhenice začaly pod Čechem vítězně, béčko Milevska stále bez bodu

 
neděle, 7. října 2018, 22:28

AKTUALIZOVÁNO - Lhenice s novým trenérem Ivem Čechem dosáhly v souboji nováčků v Semicích prvního venkovního vítězství v I. A třídě (sk. A). Ve skupině B utržily Dačice hrající téměř celé utkání v oslabení sedm branek od Čtyřdvorských, milevská rezerva nezískala body ani v osmém střetnutí podzimu. Na předposlední Planou, která prohrála derby klubů od Lužnice ve Veselí, ztrácí čtyři body. Nováček Lišov se vytáhl na první Sokol S. Ústí a připravil mu první porážku. V B třídě překvapila porážka vedoucího Velešína v D. Dvořišti. O výhře nováčka rozhodl v posledních osmi minutách Jakub Kubík. Netolický Jakub Varyš nasázel Loučovicím čtyři branky. Nečekala se vysoká prohra Strunkovic v Cehnicích. První Kovářov (sk. C) znovu ztratil, a to vedl ve Větrovech již v 6. minutě 2:0. Lídr Lomnice (sk. D) našel prvního přemožitele v Č. Velenicích.

Bez prohry je jen Nová Ves

V 1. A třídě, sk. A, remizovaly Bavorovice na domácím trávníku s posledním Větřním a v tabulce propadly až na devátou příčku. Větřní vedlo od počátku utkání brankou Petra Gutheise, Mariner srovnával do „šatny“ Lukášem Hofmannem. Suchovrbenská Lokomotiva nestačila na T. Sviny a už sedm zápasů po sobě nevyhrála. Poslední tři dokonce ani neskórovala.Semice po úspěšné sérii narazily v duelu nováčků na Lhenice. Premiéra Iva Čecha na lhenické střídačce byla vítězná. Poločas skončil jednobrankovým vedením „peckářů“, kteří přidali deset minut před koncem pojišťující třetí gól Romanem Ilievem, domácí již jen v 90. minutě korigovali prohru proměněným pokutovým kopem Luďka Zborníka. Lhenice poskočily z pátého na třetí místo. Nová Ves porazila v okresním derby budějovickou Slavii třígólovým rozdílem a dostala se na druhé místo. Vimperk gólem Martina Šípa připravil Strakonicím první podzimní prohru. V Lažišti se konal střelecký koncert, padlo rovných deset branek. Domácí vyprovodili Vodňany hokejovým výsledkem 7:3 a stále se drží na prvním místě s jednobodovým náskokem před Novou Vsí. V Prachaticích se mezi Tatranem a Planou hrálo o černého Petra. Hosté rozhodli o svém premiérovém vítězství náskokem z první půle. Poprvé v plánském dresu skóroval exligista Roman Lengyel.

Lišov skolil sezimoústecký Sokol

Ve skupině B v sobotním dopoledním utkání Čtyřdvorští smetli svého hosta z Dačic sedmi góly, když jim k tomu hodně napomohla přesilovka díky vyloučení Ondřeje Nováčka již v 7. minutě hry. Do poločasu jim nasázeli čtyři góly a v podstatě se druhý poločas ani nemusel hrát. Po dvou trefách zaznamenali Pavel Janeček a Tomáš Tengl. Nová Včelnice zdolala o pouze o gól poslední milevskou rezervu, na dva zásahy kanonýra domácích Stanislava Pacholíka odpověděl zkušený milevský matador Marek Masopust gólem sedm minut před koncem. Vyrovnat se milevským fotbalistům již nepodařilo. Veselská „Lokotka“ doma porazila v derby Planou nad Lužnicí dvěma góly Matěje Ježka v rozmezí sedmi minut. Týnská Olympie ztratila dva body doma plichtou s Meteorem Tábor, bod pro čekanické borce zachraňoval šest minut před koncem Dominik Kundrát. Ševětín v herně vyrovnaném zápase vyhrál nad Bernarticemi, když využil jejich hernímu výpadku na začátku druhého poločasu a v rozmezí šesti minut vsítil tři góly. Hořkost první prohry a bodové ztráty pocítil vedoucí tým tabulky Sokol Sezimovo Ústí v Lišově. Domácí vyhráli zaslouženě a střelecky se blýskl stoper Petr Kandl, autor tří gólů. Lišov se tím dostal na druhé místo a na lídra ztrácí již pouze tři body. Nutno poznamenat, že na hřištích soupeřů ještě neztratil ani jediný bod. To je v krajských soutěžích jistě rarita. Výbornou jarní formu potvrzuje i Chýnov, který doma nedal šanci Nemanicím a zvítězil jednoznačně 4:0. V tabulce zůstává na čtvrtém místě. Jeho sousedi totiž v tomto kole také vyhráli a udrželi si dosavadní pozice.

Velešín nezvládl konec ve Dvořišti

V 1. B třídě, skupině A, remizovaly ve vyrovnaném utkání Hrdějovice s Dřítní. Domácí vedli a vyhráli poločas, hostí dvěma trefami v rozmezí tří minut otočili nepříznivý stav, čtyři minuty poté domácí skóre utkání srovnali a do konce střetnutí již zůstal výsledek nezměněn. V tabulce se díky této plichtě nic podstatného nestalo. Sedlec vyhrál s poslední Horní Planou 2:1, když o utkání bylo rozhodnuto v první pětačtyřicetiminutovce. Velké překvapení se zrodilo v Dolním Dvořišti. Vedoucí Velešín totiž s nováčkem prohrál a přišel o první místo v tabulce. Od 23. minuty sice vedl, avšak za domácí otočil zápas hattrickem v posledních osmi minutách Jakub Kubík! Kaplice vyhrála vysoko v Roudném s místní rezervou a o bod poskočila na první místo. Tři branky zaznamenal Jakub Lesňák a je nejlepším střelcem krajských 1. tříd po osmém odehraném kole s 15 góly. Spartakovci celkově nastříleli již 40 branek! Netolice na domácím trávníku smázly svého soupeře z Loučovic a uštědřily mu "bůra". Čtyři góly zaznamenal exvodňanský Jakub Varyš. Výbornou formu prokazuje Boršov nad Vltavou a ve výsledkové tabulce poskočil již na třetí místo. Odnesl to tentokrát Frymburk. Tři branky zaznamenal Filip Pokorný, z toho jeden z pokutového kopu. Za hosty vsítil dva góly Michal Flöring, jeden zásluhou proměněné pokutovému kopu. Kamenný Újezd vyhrál překvapivě čtyřbrankovým rozdílem nad pátou Zlatou Korunou.

Neporažené Westra úřadovala s Vl. Březím

Ve skupině B vedoucí Westra Sousedovice přidělila Vlachovu Březí tenisového "kanára" a upevnila si své postavení na čele soutěže. Dvakrát skórovali Milan Glazunov a Filip Duba. Westra zatím jako jediná po odehraném osmém kole z 1. B tříd ještě neprohrála. Překvapující výsledek se zrodil v Cehnicích, kde domácí výrazně porazili Strunkovice nad Blanicí. Vacov se vítězstvím nad třetí Čkyní udržel druhou pozici. Hostům se na rozdíl od počátku soutěže přestalo herně a výsledkově dařit. Před 200 diváky nezachytili začátek a v 6. minutě prohrávali už 0:2. Volyně se pod vedením Libora Žáka posouvá tabulkou vzhůru, vyhrála důležitý zápas ve Stachách, které nadále okupují poslední místo. Třetí Bělčice se doma rozešly smírně s Dražejovem, výsledek utkání se zrodil v již v první pětadvacetiminutovce utkání. I přes remizu se posunuly o dvě příčky vzhůru, neboť jejich třináctibodoví sousedi oba prohráli. Chelčíce prohrály v domácím prostředí se Sedlicí a v tabulce obsazují 12. místo s jednobodovým náskokem před posledními Stachy. Sedlice se po nepřesvědčivých výkonech na začátku soutěže dostala díky svému bodového zisku již na šesté místo v tabulce a zaujímají bodově velmi vyrovnaný střed. Prachatická rezerva ze Záblatí se vítězstvím s béčkem Oseka posunula o dvě příčky vzhůru.

Vožický Tomáš Kukla dal opět tři góly

Ve skupině C se odehrálo asi nejzajímavější utkání na hřišti ve Větrovech, kam zavítal lídr tabulky Kovářov. Ten vedl již v šesté minutě utkání dvoubrankovým rozdílem. Větrovy však v průběhu druhého poločasu zapnuly na vyšší obrátky a díky druhé trefě Ondřeje Jelínka šest minut před koncem zápasu se zrodila spravedlivá dělba bodů. Kovářovští díky bodu získanému venku si udržují stále dvoubodový náskok před Mirovicemi. Ty totiž také remizovali na rozdíl od vedoucího mužstva bezbrankově v Dolním Bukovsku. Na třetí místo v tabulce se po domácím vítězství s Božeticemi posunula Mladá Vožice, opět řádil kanonýr Tomáš Kukla, který zaznamenal další hattrick podobně jako v minulém kole v Putimi. Se 14 góly je druhým nejlepším střelcem krajských soutěží 1. tříd po osmém odehraném kole. Sepekov trefou Martina Nováka na začátku utkání vyhrál nad Hradištěm a posouvá se do středu tabulky. Kluky potřebovaly body jako sůl a také je v domácím prostředí získaly. Deklasovaly pěti góly Řepeč-Opařany, dvěma trefami se na vítězství podílel i známý fotbalový komentátor ČT Vlastimil Vlášek. Chyšky vyprovodily "bůrem" hostující Putim, exmilevský Jan Šimák zaznamenal čtyři branky. Králova Lhota doma opět prohrála s Chotoviny, v tabulce je předposlední o skóre před poslední Putimí.

Suchdolu remíza neuškodila

Ve skupině D podlehla Kardašova Řečice v domácím prostředí fotbalistům ze Studené. Ti si jako nováček soutěže vedou velmi zdatně a jsou na třetím místě. O první místo přišla Lomnice nad Lužnicí kvůli dvoubrankové prohře v Českých Velenicích. Je to její první prohra v soutěži. Českovelenický nováček této skupiny si bodově polepšil a vzdaluje se poslední čtveřici týmů. Třeboňská rezerva vyhrála nad Novou Bystřicí a odskočila do klidného středu tabulky. Pendl Martin Průcha přidal k dopolednímu gólu za „áčko“ s Olešníkem další dvě branky. Dobrá Voda smazala rychlými góly po sobě dvoubrankové manko a remizovala s Třeběticemi, podobně jako Mladé bez gólů s Ledenicemi. Suchdol nad Lužnicí si i přes plichtu s Olešnicí, která vyrovnala v předposlední minutě, udržel postavení na čele skupiny.


VÝSLEDKY 9. KOLA I. A TŘÍDY


SKUPINA A

FC Mariner Bavorovice – SK Větřní 1:1 (1:1)
Branky: 45. Hofmann – 12. Gutheis.
Rozhodčí: Petričák – Jevčák, Zabilka. ŽK: 1:3 (Šafránek – Dvořáček, Dušek, Sukdolák). Diváků: 100.

TJ Lokomotiva České Budějovice – TJ Spartak Trhové Sviny 0:3 (0:1)
Branky: 31. Kolář, 56. Lukáš Gažák, 69. Jar. Petr.
Rozhodčí: Formánek – Brych, Žurek. ŽK: 2:4 (Sudek, Ayeb – Hruška, Kolář, David Brůha, Valut). Diváků: 80.

FC AL-KO Semice – SK Lhenice 2:3 (1:2)
Branky: 45. Nousek, 90. (pen.) Zborník – 18. Prenner, 30. Tůma, 80. Iliev.
Rozhodčí: Písek – Roman Mráz, Vejčík. ŽK: 1:2 (Antony – Prenner, Pořádek). Diváků: 100.

TJ Tatran Prachatice – SK Planá 1:2 (0:2)
Branky: 62. (pen.) Kamil Ryšánek – 35. (pen.) Roman Lengyel, 44. Carda.
Rozhodčí: Vrchota – Izugrafov, Vítek. DFA: Bicek. ŽK: 0:1 (O. Hotový).

TJ Nová Ves – SK Slavia Č. Budějovice 3:0 (1:0)
Branky: 38. a 64. Jiránek, 75. Holý.
Rozhodčí: Lukáš Eibl – Průchová, Leiš. ŽK: 1:3 (Kohout – O. Kindermann, Bohůnek, Wegenkittl). Diváků: 120.

TJ Šumavan Vimperk – FK Junior Strakonice 1:0 (1:0)
Branka: 26. Martin Šíp.
Rozhodčí: Lepič – Toucha, Jevčák. ŽK: 1:2 (Podskalský – Němeček, Frček). Diváků: 100.

FK Lažiště – FK Vodňany 7:3 (5:2)
Branky: 28. a 49. Vokatý, 1. Pěsta, 17. Kunc (vlastní), 25. Volmut, 27. Makoš, 78. (pen.) Ostádal – 23. a 36 Gažík, 80. Šťastný.
Rozhodčí: Vítek – Izugrafov, Vrchota. DFA: Kučera. ŽK: 3:5 (Hojdekr, Makoš, Linhart – Šlehofer, Šťastný, Kunc, Šteier, Jiří Novák). Diváků: 60.


SKUPINA B

SK Čtyři Dvory – TJ Centropen Dačice 7:2 (4:0)
Branky: 36. a 49. Janeček, 44. a 85. Tengl, 8. (pen.) Nečekal, 43. Matušek, 87. Maruška – 64. Šimánek, 82. Kněžínek.
Rozhodčí: Ondřej – Panský, Mir. Pečenka. ŽK: 3:1 (Tengl, Havelec, David Maruška – Chyška). ČK: 0:1 (7. Nováček). Diváků: 60.

TJ Nová Včelnice – FC ZVVZ Milevsko B 2:1 (1:0)
Branky: 17. a 60. Pacholík – 83. Masopust.
Rozhodčí: Votava – Náprava, Blažek. ŽK: 1:1 (Průša – Šťastný). Diváků: 40.

TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí – TJ Sokol Planá nad Lužnicí 2:0 (0:0)
Branky: 68. a 75. (pen.) Ježek.
Rozhodčí: Panský – Ondřej, Picka. DFA: M. Urban. ŽK: 3:2 (Mach, Ježek, Nuhlíček – Hofbauer, Hnilička). Diváků: 70.

FK Olympie Týn nad Vltavou – FK Meteor Tábor 2:2 (1:1)
Branky: 10. Mir. Boček, 50. (pen.) Vařil – 40. Lorenc, 84. Kundrát.
Rozhodčí: Jevčák – Petričák, Zabilka. ŽK: 2:3 (Mir. Boček, Petr Dvořák – Svatek, Šedivý, Kollárik). Diváků: 120.

SK Ševětín – TJ Sokol Bernartice 3:1 (0:0)
Branky: 50. Petr Novotný, 51. Hindy, 56. Radim Novotný – 76. Adam Rakovan.
Rozhodčí: Kříž st. – Kollmann, Kabele. ŽK: 1:1 (Granov – Smrčina). Diváků: 70.

SK Lišov – TJ Sokol Sezimovo Ústí 4:1 (2:1)
Branky: 43., 63. a 82. Petr Kandl, 36. Bouchal – 20. Nikl.
Rozhodčí: Nedvěd – Valeš, Bumba. DFA: J. Urban. ŽK: 5:1 (Bouchal, D. Mlýnek, Bambule, Kándl, Kandl – P. Sazma). Diváků: 100.

FC Chýnov – SK Nemanice 4:0 (2:0)
Branky: 34. a 81. Král, 26. Doubrava, 84. Prášek.
Rozhodčí: Kříž ml. – Ťupa, Cigáň. ŽK: 1:3 (Prášek – Křiváček, Mir. Novotný, Bašta). Diváků: 120.


VÝSLEDKY 9. KOLA I. B TŘÍD


SKUPINA A

TJ Slavoj Hrdějovice – TJ Dříteň 2:2 (1:0)
Branky: 17. Jan Suchan, 64. Mir. Studnička – 57. Marek Kovařík, 60. Pojer.
Rozhodčí: Landík – Pravda, Škuthan. DFA: Chlaň. ŽK: 3:1 (Nedorost, Bohatý, Jan Suchan – Werner). Diváků: 50.

SK Sedlec – TJ Smrčina Horní Planá 2:1 (2:1)
Branky: 9. Milan Pešek, 42. Hudec –  23. Martin Pešek (vlastní).
Rozhodčí: Pánek – M. Mráz, Jindrle st. ŽK: 2:3 (Chromý, Koch – Komžák, Boháč, L. Mražík). Diváků: 40.

SK Dolní Dvořiště – FC Velešín 3:1 (0:1)
Branky: 82., 85. a 90. Jakub Kubík – 23. Šálek.
Rozhodčí: Ct. Novotný – Dimitrov, Šudoma. ŽK: 2:1 (Jakub Kubík, Macanovič – Fišer). Diváků: 135.

1.FC Netolice – Vltavan Loučovice 5:1 (3:1)
Branky: 3., 23., 45. a 71. Jakub Varyš, 80. Jirkovský – 22. Toth.
Rozhodčí: Pravda – Landík, Heinzl. ŽK: 1:3 (Šulc – Žák, Hüttner, Voj. Matulík). Diváků: 82.

FK Boršov nad Vltavou – FC Šumava Frymburk 4:2 (2:1)
Branky: 19., 37. (pen.) a 84. Pokorný, 37. (pen.) Matoušek – 29. (pen.) a 83. Flöring.
Rozhodčí: M. Mráz – Pánek, J. Šafránek. ŽK: 1:3 (Pokorný – Petscher, R. Mertl, D. Račák). ČK: 0:1 (59. Budík). Diváků: 70.

TJ Sokol Kamenný Újezd – SK Zlatá Koruna 4:0 (1:0)
Branky: 3. a 69. Frnka, 55. Černý, 76. Sládek.
Rozhodčí: Boček – Talíř, Kubeša. ŽK: 0:2 (Liška, Tybitancl). Diváků: 120.

TJ Malše Roudné B – FK Spartak Kaplice 1:7 (0:4)
Branky: 68. Budín – 17., 43. a 85. Lesňák, 10. a 28. Urazil, 56. (pen.) Gondek, 90. (pen.) Pulec.
Rozhodčí: Krejník – Ryneš, Škuthan. ŽK: 2:0 (Rezek, Jakub Vogl). Diváků: 100.


SKUPINA B

Sokol Cehnice – TJ Blaník Strunkovice nad Blanicí 4:0 (1:0)
Branky: 5. a 48. Vladimír Vaněk, 81. a 89. Mir. Nedvěd.
Rozhodčí: Bartůněk – Studený, Ficko. ŽK: 3:3 (Frčka, Krejsa, Vladimír Vaněk – Šimčík, Žurek, Klein). Diváků: 60.

SK Stachy – SK Slavoj Volyně 1:3 (0:0)
Branky: 48. Záleský – 80. a 82. Brabec, 85. Patrik Gašpar.
Rozhodčí: Kovařík – Talíř, Zloch. DFA: Albrecht. ŽK: 2:2  (Švarc, Červený – Malina, Myslivec). Diváků: 70.

TJ Sokol Bělčice – TJ Dražejov 1:1 (1:1)
Branky: 25. Hanzlík – 2. Poláček.
Rozhodčí: Bezpalec – Klimeš, Rynda. ŽK: 0:1 (Oberreiter). Diváků: 80.

FC Westra Sousedovice – FC Vlachovo Březí 6:0 (3:0)
Branky: 17. a 35. Milan Glazunov, 63. a 80. Filip Duba, 6. Kacetl, 87. Benedikt.
Rozhodčí: Šťastný – Kadlec, Krejčík. ŽK: 1:0 (Kacetl). Diváků: 80.

FK Chelčice – TJ Sokol Sedlice  1:3 (0:2)
Branky: 68. Trobl – 39. a 49. Dumský, 11. Vaněk.
Rozhodčí: Mir. Pečenka – Frček, Kostka. ŽK: 4:2 (Trobl, L. Benedikt, Turek, O. Benedikt – Kratochvíl, Zíka). ČK: 0:1 (45. Josef Němec). Diváků: 50.

FK Tatran Prachatice B – TJ Osek B 2:0 (1:0)
Branky: 13. Šabršula, 85. Kolafa.
Rozhodčí: Čarek – Landík, Harvalík. ŽK: 1:2 (Kolafa – Čapek, Ježek). Diváků: 60.

SK Vacov – SK Čkyně 4:2 (2:0)
Branky: 2. Jar. Ketzer, 6. Hlásek, 58. (pen.) Zitta, 74. A. Bujok – 67. Vondrášek, 90. Pešek.
Rozhodčí: Kocina – Kovařík, Trněný. DFA: J. Šafránek. ŽK: 2:5 (Lukáš Král, Roučka – Jan Děd st., Tesař, Josef Král, Formánek, Gerold). Diváků: 200.


SKUPINA C

TJ Sokol Sepekov – TJ Hradiště 1:0 (1:0)
Branka: 7. Martin Novák.
Rozhodčí: Hnilička – Ondra, Šika. ŽK: 2:3 (Čunát, Jiří Doubek – Tichava, Rybár, Petr Valach). Diváků: 60.

TJ Sokol Mladé Vožice – TJ Božetice 3:1 (1:0)
Branky: 17., 48. a 81. Tomáš Kukla – 82. (pen.) Čanda.
Rozhodčí: Křížek – Hladík, Šitner. ŽK: 1:3 (Tomáš Kukla – Jiří Fara, Čanda, Zeman). Diváků: 100.

SK KAVAS Větrovy – TJ ZD Kovářov 2:2 (0:2)
Branky: 65. a 82. Ondřej Jelínek – 3. Luboš Holub ml., 6. (pen.) Svojše.
Rozhodčí: Řehoř – Novák, Třešňák. DFA: Pípal. ŽK: 1:1 (Hubáček – V. Růzha). Diváků: 100.

TJ Dolní Bukovsko – SK Mirovice 0:0
Rozhodčí: Hladík – Křížek, Hora. ŽK: 0:1 (Hanzlík). Diváků: 75.

1.FC Boston Kluky – FK Řepeč-Opařany 5:0 (4:0)
Branky: 32. a 39. Vlášek, 17. Ondřej Fučík, 27. Mir. Štěpán, 88. Pileček.
Rozhodčí: Ondra – Hnilička, Peklo. ŽK: 0:1 (Kalkus). Diváků: 100.

FC Chyšky – TJ Sokol Putim 5:0 (2:0)
Branky: 42., 43., 68. (pen.) a 69. Jan Šimák, 85. Lívanec.
Rozhodčí: R. Šťastný – Křížovský, Smola. ŽK: 2:4 (Jan Šimák, Jiří Barda – Mil. Souhrada, Hrdlička, Rejlek, Mart. Souhrada). Diváků: 70.

TJ Králova Lhota – TJ Sokol Chotoviny 2:4 (1:2)
Branky: 14. a 73. Vařenka – 29. Turek, 40. Vrhel, 51. Bondarev, 69. Martin Kromka.
Rozhodčí: Hučík – Klíma, Hadáček. ŽK: 3:1 (Tvrzský, Příborský, Hanisch – Plecitý). Diváků: 60.


SKUPINA D

SK Kardašova Řečice 1922 – SK Studená 1:3 (1:2)
Branky: 35. Kovář – 27. Dokulil, 44. Ond. Doležal, 56. (pen.) Lojka.
Rozhodčí: Svoboda – Vican ml., Zdeněk Havlík. ŽK: 3:3 (Janeček, V. Jánošík, Kvasnička – Ond. Doležal, Máška, Krasnovský). Diváků: 70.

TJ Lokomotiva České Velenice – TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí 2:0 (2:0)
Branky: 24. Mikudim, 35. Fiala.
Rozhodčí: Šíma – Saidl, Rous. ŽK: 5:1 (Fiala, Filip, Samec, Kopecký, Macho – Glaser). Diváků: 90.

TJ Jiskra Třeboň B – TJ Jiskra Nová Bystřice 3:1 (2:0)
Branky: 15. a 61. (pen.) Martin Průcha, 24. Čábela – 70. Bobál.
Rozhodčí: Picka – Ernst, Švec. ŽK: 1:1 (Hofmann – Celý). Diváků: 50.

SSK Dobrá Voda – FK Sokol Třebětice 2:2 (0:0)
Branky: 72. (pen.) Ct. Novotný, 76. Bartoš – 54. Bohumír Novák, 63. Voj. Bastl.
Rozhodčí: Humr – Petr Šťastný, Jindrle st. ŽK: 2:1 (Choboda, Šedivý – Petr Kelbler). Diváků: 123.

SK Mladé – TJ Slavoj Ledenice 0:0
Rozhodčí: Brom – Hošek, Škuthan. DFA: Hanzal. ŽK: 3:3 (Kočvara, Šafrata, Karel Tondr ml. – Fencl, Winkler, Lamáček). Diváků: 70.

Sokol Suchdol nad Lužnicí – TJ Sokol Olešnice 1:1 (0:0)
Branky: 57. Štěpánek – 89. Hanzal.
Rozhodčí: Dimitrov – Ovčáček, Bicek. DFA: Albrecht. ŽK: 2:4 (Tomáš Záruba, Jakub Záruba – Lechner, Lust, Horelica, Lenk). Diváků: 150.

Slavonice – volno


Napsal(a) Jan Šerhant | Foto Jan Škrle