Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Blatná zaváhala remízou s Prachaticemi

 
úterý, 5. června 2018, 11:14

V nedělní dohrávce A skupiny I. A třídy přivítala Blatná prachatický Tatran. Hosté ze Šumavy se předvedli ve velice dobrém světle, domácí, kteří usilují o postup do kraje, zůstali tentokrát za očekáváním a museli se spokojit jen s nerozhodným výsledkem.

Hodnocení utkání trenéra Blatné Michala Brabce: „Nakonec jsme rádi za bod. Vedli jsme 1:0, kdybychom přidali druhý gól, mohl se zápas vyvíjet jinak. Ale Prachatičtí hráli aktivně a byli po celý zbytek utkání fotbalovější. Pro nás to byl takový zápas blbec. Nic nám pořádně nevyšlo, zbytečně jsme ztráceli míče, nebylo to úplně ideální. Bylo vidět, že kluci chtějí, ale zkrátka to tentokrát nešlo. Opět jsme museli nastoupit bez několika hráčů a vypomáhali mladíci. Bohužel přišla další zranění a uvidíme, jak to bude příště, snad se nám někdo z klíčových hráčů uzdraví. Chybí nám hlavně ti do standardek. Jedeme dál, nic se neděje. Natlačila se dopředu i Slavia, která teď hraje v Bavorovicích. My se musíme připravit na Planou.“

TJ Blatná – Tatran Prachatice 1:1 (1:1)

Branky: 11. Mišiak – 40. M. Kochma. Rozhodčí: Tauber – Tůma, Ovčáček. Delegát: Šnajder. ŽK: 1:0 (Mišiak). Diváků: 250.

Blatná: Chlanda – Sedláček (72. Zíka), Kůst (76. Míka), Sýkora (87. Levý) – Mišiak, Prokopec (63. Stulík), Motyka, Petrášek, Jícha (46. Šejvar) – Peleška, Nový.

Prachatice: Hopfinger – Škopek, Ryšánek, Tesař, Mráz – Kadlec, Kotrch, M. Kochma (81. Šabršula), Fürbach (67. Řezník) – Fischer, Váša.

Napsal(a) TJ Blatná | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama