Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Blatná nezaváhala ve Vacově a jako jediná ještě neztratila ani bod

 
úterý, 1. května 2018, 09:25

Blatenští pokračuje ve skvělé jízdě jarní částí I. A třídy. Páté vítězství po sobě je přiblížilo k vedoucí dvojici. Právě nadcházející dvě utkání s prvním a druhým týmem mohou v postupové tajence hodně napovědět. Třetí Blatnou čeká doma první Týn a následně cestuje do Bavorovic.

Hodnocení utkání asistenta trenéra Blatná Romana Remeše: „Byl to pro nás fyzicky hodně náročný zápas. Vacovští byli opět hodně důrazní v soubojích, nebezpeční ze standardek a především z autů, které už od půlící čáry mířily do naší šestnáctky. Hráče jsme na tyto zbraně domácích před zápasem upozorňovali a bez ztráty kytičky je nakonec ubránili. Zaváhání domácího stopera a poté i naší obrany vedlo ke spravedlivé poločasové remíze. Druhý poločas už byl pak z naší strany dobře takticky zvládnutý. Po vstřelení druhé branky už následně i plně v naší režii. Kluci tento zápas odmakali a další tři body si odvážíme především díky bojovnosti a týmovému výkonu.“

SK Vacov – TJ Blatná 1:3 (1:1)

Branky: 41. Mach Radovan (penalta) - 38. a 57. Peleška Radek, 86. Král Lukáš (vlastní). Rozhodčí: Tůma – Písek, Ovčáček. Žlutá karta: 4:2 (Červenka, R. Mach, Jírovec, Mls – Sýkora, Šejvar). Diváků: 100.

Blatná: Chlanda Jaroslav – Motyka Lukáš, Šejvar Kryštof, Kůst Michal, Sýkora Jakub – Mišiak Michal, Prokopec Petr, Petrášek Michal, Křivanec Ondřej – Peleška Radek (85. Stulík Pavel), Nový Jakub (68. Jícha Filip).

 
 
Napsal(a) TJ Blatná | Foto Zdeněk Formánek