Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Blatná byla Oseku vyrovnaným protivníkem

 
středa, 7. března 2018, 10:22

Fotbalisté Blatné si během soustředění odskočili na strakonickou umělku k přátelskému utkání s Osekem.

Hodnocení zápasu asistenta trenéra Blatné Romana Remeše: „Zápas jsme odehráli v rámci soustředění, které absolvujeme v Blatné, kde máme k dispozici veškerý servis. První půlhodina se odehrála plně v naší režii, bohužel jsme vstřelili pouze jednu branku a zbytečně si pak po standardce nechali v závěru poločasu jednu branku vstřelit. Do druhého poločasu jsme udělali v sestavě sedm změn a než si vše sedlo, Osek šel do tříbrankového vedení, které se nakonec ukázalo jako rozhodující. Na hráčích byla znát únava a náš výkon nebyl úplně optimální, přesto si myslím, že jsme byli oseckým vyrovnaným soupeřem. Příští sobotu budeme v generálce soupeřem Katovic, v neděli nás čeká zápas se Smetanovou Lhotou v Písku na UMT.“


TJ Blatná – TJ Osek 3:6 (1:1)

Góly: 7. Nový, 73. Peleška, 78. Stulík – 47., 60. a 88. Říský, 65. a 77. Hoch, 40. Brabec. Rozhodčí: Kaštánek. Hráno na UMT ve Strakonicích.  

TJ Blatná, 1. poločas: Chlanda – Sedláček, Šejvar, Kůst, Sýkora – Motyka, Machovský, Křivanec – Čadek, Nový, Mišiak (střídal Houzar).
2. poločas: Chlanda – Merašický, Šejvar, Houzar, Hrádek – Motyka, Prokopec, Petrášek, Křivanec – Peleška, Stulík (střídali Míka, Machovský, Nový, Mišiak).

 
 
Napsal(a) Jan Škrle | Foto Jan Škrle