Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Velešín vyšel na Lokomotivě podeváté naprázdno

 
pondělí, 16. října 2017, 19:38

Poslední Velešín zajížděl k dalšímu střetnutí do Suchého Vrbného, kde mu byla soupeřem Lokomotiva, která měla jen o sedm bodů více.

Od začátku utkání to byl z obou stran velký boj. Hrálo se o hodně. Hosté měli první šanci už v 7. minutě, po dlouhém výkopu velešínského brankáře Schneidera se k míči dostal Zimek a nastřelil z vápna spojnici břevna a tyče. Hra se v dalších minutách převážně odehrávala od vápna k vápnu. V 27. minutě se domácí dostali do přečíslení, první střelu Schneider bravurně vyrazil, ale na dorážku Tomáše Choutky byl už krátký - 1:0.

Dále se hra odehrávala ve stejné režii jako doposud, mnoho osobních soubojů hru stále kouskovalo. V 68. minutě se do vápna hostí probil domácí hráč, brankář Schneider mu skočil pod nohy bez kontaktu s míčem a pískala se penalta. Tu domácí Matouš Sudek bezpečně proměnil a zvýšil 2:0 pro Lokomotivu.

Poslední dvacet minut patřilo Velešínu, který zatlačil domácí před vlastní šestnáctku, ale veškeré pokusy postrádaly potřebnou razanci nebo v poklidu kryl brankář Roden.

„Utkání bylo odrazem postavení obou týmů v tabulce. Domácí byli ve hře i v zakončení o něco lepší a proto vyhráli. Tolik osobních soubojů v jednom zápase jsem ještě neviděl. Musím pochválit našeho kapitána Tomáše Pomijeho za jeho výkon, v soubojích bojoval jako lev. Roste zápas od zápasu a tím i naše hra celého mančaftu. Sklonit se musím i před výkonem hlavního rozhodčího Petra Nedvěda, že se s neustálou tvrdou hrou vyrovnal dle pravidel," zhodnotil duel velešínský kouč Miroslav Lenčéš.


Lokomotiva ČB – FC Velešín 2:0 (1:0)

Góly: 27. Choutka, 68. Sudek (pen.).

Loko ČB: Roden – Bláha, Kamiš, Květoun, Hruška, Sudek, Novák (62. Havel), Kokeš, Choutka, Nechuta, Jánošík (76. Tomáš). Trenér Pavel Hanel.

Velešín: Schneider – Šváb, Pomije, Severa, Rameš – Zimek, Semerád, Falc, Lefan (67. Trestr) – Šálek (46. Postl), Mikeš (80. Tůma). Trenér Miroslav Lenčéš.      

Napsal(a) Redakce | Foto Zuzka Kamišová