Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. A třída

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Další upracované vítězství Lišova. Dačice sahaly po vyrovnání

středa, 1. května 2019, 20:03ČlánkyI. A třída
 

Na lišovský trávník přijel soupeř z 9. místa tabulky, Centropen Dačice, který už od počátku zápasu přesvědčoval, že nebude netečným beránkem.

 

Nová Ves a Strakonice došly po divokém začátku k zasloužené remíze

středa, 1. května 2019, 07:43ČlánkyI. A třída
 

V 19. kole I. A třídy se na hřišti druhé Nové Vsi poprvé představily Strakonice. V pohledném otevřeném utkání, v němž se oba soupeři střídali ve vedení, se body spravedlivě dělily.

 

Chýnovští své příznivce výkonem zklamali, podlehli nadšeně bojující Plané

středa, 1. května 2019, 07:01ČlánkyI. A třída
 

Domácí mužstvo přivítalo na vlastním trávníku tradičního okresního rivala, který bojuje o holé udržení v I. A třídě a po zatím nejslabším jarním výkonu překvapivě nebodovalo. I když se sice Chýnovu podařilo otočit skóre z 0:1 na 2:1, příkladně...

 

Bernartice udržely jarní neporazitelnost, ve Veselí braly bod

úterý, 30. dubna 2019, 22:53ČlánkyI. A třída
 

K dalšímu zápasu na soupeřově trávníku zajížděli Bernartice v rámci 19. kolo krajské 1. A třídy do Veselí nad Lužnicí. Ve čtvrtém hraném utkání venku chtěli navázat na úspěšnou jarní bilanci bez porážky i u tohoto soupeře. Nakonec se jim to...

 

Planá podruhé obrala Lažiště, u lídra zvítězila 3:2

úterý, 30. dubna 2019, 11:42ČlánkyI. A třída
 

V 19. kole I. A, sk. A, hostil lídr tabulky FK Lažiště Planou, která na podzim jako první obrala Lažišťské o body, kdy utkání skončilo divokým výsledkem 4:4. Nyní se situace opakovala. Domácí byly na jaře zatím stále bez ztráty bodu a hosté...

 

Třetí Lhenice nadělily domácím Bavorovicím bůra

úterý, 30. dubna 2019, 08:26ČlánkyI. A třída
 

Lheničtí pátým vítězstvím při jedné plichtě pokračovali na jaře bez prohry zápasem, v němž jejich herní převahu vyjadřuje konečný výsledek. Bavorovické převyšovali především v týmovém nasazení, bojovnosti a pohybu a zvítězili 5:0.

 

I. A třída: Lokomotiva zůstala po prohře s Vodňany předposlední, rozjeté Lhenice nadělovaly v Bavorovicích

neděle, 28. dubna 2019, 10:07ČlánkyI. A třída
 

Třetí Lhenice pokračovaly ve skvělých jarních výkonech i v Bavorovicích, kde domácímu Marineru uštědřily „bůra“ a Nové Vsi, která doma jen remizovala se Strakonicemi, se přiblížily na pouhé dva body. Prachatice v dalším okresním derby otočily...

 

Chýnov snížil náskok sezimovoústeckého lídra. Činil se sváteční střelec Vlastimil Hruška

středa, 24. dubna 2019, 10:17ČlánkyI. A třída
 

Chýnovští fotbalisté pokračují v I. A třídě ve výborných jarních výkonech. Tentokrát to odnesl celek z předměstí Českých Budějovic – SK Čtyři Dvory. Po výhře 3:0 se tým Petra Holoty přiblížil vedoucí Sokolu S. Ústí na pouhé tři body.

 

Lažiště rozhodlo derby v Prachaticích v úvodní čtvrthodině

středa, 24. dubna 2019, 09:55ČlánkyI. A třída
 

Na Bílou sobotu se v rámci 18. kola I. A třídy uskutečnilo derby dvou jarních nejúspěšnějších týmů, v němž Prachatice hostily Lažiště. Dal se očekávat vyrovnaný průběh, kde budou rozhodovat maličkosti. Nakonec rozhodl hned úvod zápasu.

 
Reklama
Reklama