Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. A třída

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

I. A třída: Roudné smázlo Velešín 7:0, Chýnov předčasně zrušil zápas v Týně

neděle, 25. srpna 2019, 18:44ČlánkyI. A třída
 

Exkrajské Roudné vstoupilo do A třídy jak se na favorita postupu sluší a patří. Po Lhenicích nezaváhalo ani s Velešínem. U nováčka si otevřelo Bendou s Kadlecem střelnici a vyhráli drtivě 7:0. Napodruhé zabrala Hluboké v podzámčí se Ševětínem....

 

Libor Šolc šéfuje roudenskému fotbalu rovných dvacet let

pátek, 23. srpna 2019, 08:41ČlánkyRozhovoryI. A třída
 

Utíká to, může si říct Libor Šolc, roudenský patriot, který je už 20 let předsedou Tělovýchovné jednoty Malše. Funkce se ujal 27. srpna 1999 ve věku, kdy i „třicítka“ byla ještě dosti vzdálená. Dobrý důvod k rozhovoru.

 

Chýnov získal tři body, Lišov vyhořel v koncovce

středa, 21. srpna 2019, 16:24ČlánkyI. A třída
 

Chýnovští fotbalisté narazili hned v úvodním kole na nebezpečného soupeře z Lišova, který ukázal především svou útočnou sílu, ale nakonec zůstaly všechny body na domácím trávníku.

 

Nová Ves zabodovala v Plané. Trefovali se matadoři Procházka, Boháč a Jiránek

středa, 21. srpna 2019, 11:44ČlánkyI. A třída
 

Fotbalisté Nové Vsi se v rámci prvního kola představili na půdě ambiciózního celku SK Planá. Poslední utkání těchto dvou soupeřů skončilo velmi vyhrocené, a tak se dalo očekávat, že si soupeři nic nedarují ani tentokrát.

 

Sousedovice při prvním startu v A třídě uspěly v Kaplici

úterý, 20. srpna 2019, 21:22ČlánkyI. A třída
 

Ve druhém kole, prvním hraném, na sebe v Kaplici narazili dva nováčci soutěže. Kaplický Spartak hostil sousedovickou Westru, která poprvé v klubové historii postoupila do I. A třídy.

 

Výhru Bernartic ve Veselí korunoval brankář Tomáš Fučík

úterý, 20. srpna 2019, 20:43ČlánkyI. A třída
 

K prvnímu mistrovskému utkání 1. A třídy v nové sezoně zajížděli bernartičtí fotbalisté k soupeři do Veselí nad Lužnicí. Je to soupeř, se kterým na jeho půdě ještě nevyhráli, a poslední zápas skončil remízou. Obě mužstva nastoupila k utkání...

 

I. A třída: Hluboká padla s Nemanicemi, Týnu pomohli k bodům Dobal se Štosem

neděle, 18. srpna 2019, 12:43ČlánkyI. A třída
 

Mezi největší favority dvou skupin I. A třídy patří exkrajské celky Roudného a Hluboké. Zatímco Malše si při startu poradila se Lhenicemi a zaslouženě zvítězila 3:0, Hluboká pod novým koučem Milanem Borovým prohrála derby na rudolfovském hřišti s...

 
Reklama