Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. A třída

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Roudné nenaplnilo roli favorita, Nová Ves vydřela bod

sobota, 14. srpna 2021, 21:14ČlánkyI. A třída
 

Jeden z horkých kandidátů na postup do krajského přeboru cestoval napoprvé k nejbližšímu soupeři, jímž byl spřátelený klub z Nové Vsi.

 

V Nové Vsi mají nové kabiny a skromné plány

pátek, 13. srpna 2021, 18:15ČlánkyI. A třída
 

Svým způsobem zlomový byl letošní rok pro klub TJ Nová Ves. Účastník I. A třídy v letošním roce výrazně vylepšil vytoužené zázemí. Nové kabiny se s těmi předchozími nedají srovnat.

 

Jaromír Plocek našel nové angažmá ve Vodňanech

úterý, 10. srpna 2021, 06:53ČlánkyI. A třída
 

Fotbalový klub Vodňany hlásí další novinku v realizačním týmu. Stávajícího kouče Petra Hrnčíře, který mužstvo převzal na konci června, doplní Jaromír Plocek, jenž naposledy působil u B-týmu českobudějovického Dynama.

 

Kaplický Petr Gutheis vystřihl v generálce hattrick. Spartak zdolal domácí Čtyři Dvory 5:2

úterý, 10. srpna 2021, 05:38ČlánkyI. A třída
 

Čtyři Dvory - Kapličtí v generálce zavítali v sobotu dopoledne do „Čtyráku“. Všechny předchozí přípravné zápasy odehráli proti týmům z krajského přeboru. Poprvé tak teoreticky narazili na sobě rovného.

 

Chýnov se nadřel s Mladou Vožicí. Skóre otáčeli Zadražil s Havlíkem

pondělí, 9. srpna 2021, 22:53ČlánkyI. A třída
 

Chýnov - V poslední přípravě na nastávající podzimní mistrovskou sezónu zvítězili fotbalisté Chýnova nad Mladou Vožicí, účastníkem I. B třídy, která se však představila ve velmi dobrém světle a domácím byla po celé utkání vyrovnaným soupeřem.

 

Č. Krumlov málem promarnil třígólový náskok, Kaplice se vzchopila po přestávce

neděle, 1. srpna 2021, 19:32ČlánkyKrajský přeborI. A třída
 

Kaplice - V sobotu dopoledne v rámci letní přípravy na sebe narazili tradiční soupeři. Spartakovcům v týdnu odřekl přípravu Ševětín, Slavoj se nedohodl na termínu se Čkyní, a tak se narychlo domluvil derby zápas.

 

Sedmigólovou přestřelku Rudolfova s Kaplicí rozhodl až vlastenec

pondělí, 26. července 2021, 14:25ČlánkyKrajský přeborI. A třída
 

Rudolfov - V neděli odpoledne v rámci letní přípravy poměřil Rudolfov své síly s Kaplicí. V utkání bohatém na góly a zajímavé situace si domácí vytvořili do přestávky dvougólový náskok, ale hned v nástupu do druhé půle Spartak vyrovnal na 3:3 a...

 

Ve Strunkovicích se oceňovali mistři Evropy 1976

středa, 21. července 2021, 06:04ČlánkyI. A třída
 

V neděli se ve Strunkovicích nad Blanicí uskutečnila tradiční fotbalová exhibice, kterou sledovalo přes šest stovek fanoušků.

 
Reklama
Reklama