Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. A třída

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

I. A třída: Kolaps béčka Prachatic, doma slehlo 0:9! Lokomotiva ČB v derby vyrovnávala v 93. minutě

neděle, 22. srpna 2021, 09:50ČlánkyI. A třída
 

Jihočeský kraj – Druhý díl oblastní A třídy přinesl několik událostí. Semice si s chutí zastřílely na hřišti v Lažištích a odevzdané prachatické rezervě nastřílely devět gólů. Soutěži nestačí Velešín, problémy mají ve Vimperku. V obou skupinách...

 

Veselí s Nemanicemi se podělily po bodu

středa, 18. srpna 2021, 14:52ČlánkyI. A třída
 

Veselí nad Lužnicí - První utkání po dlouhé pauze přineslo především bojovný fotbal. V utkání 1. A třídy skupiny B mezi veselskou Lokomotivou a Nemanicemi se obě mužstva střídala ve vedení a nakonec se rozešla smírně.

 

Bernartice jistily první výhru v Čekanicích v nastavení

středa, 18. srpna 2021, 08:55ČlánkyI. A třída
 

Tábor - V 1. kole krajské 1. A třídy čekal Bernartice výjezd k nepříjemnému soupeři. Čekanický Meteor je pro svou houževnatost a agresivitu vždy těžkým soupeřem. Nejinak tomu bylo i tentokrát.

 

Chýnov si vyšlápl na favorizovanou Hlubokou. Kouč Táborský bědoval

středa, 18. srpna 2021, 08:14ČlánkyI. A třída
 

Chýnovští fotbalisté sehráli s favoritem v premiéře nového ročníku I. A třídy vyrovnanou partii a nakonec vcelku nečekaně, ale zaslouženě vydřeli nad kvalitním soupeřem všechny tři body.

 

Kaplice zahájila ve velkém stylu. Vimperk přejela 8:3! Gutheis se trefil čtyřikrát

úterý, 17. srpna 2021, 10:22ČlánkyI. A třída
 

Po deseti měsících se to konečně zase rozběhlo, mistrák o body. Stejně jako před rokem zavítali Kapličtí k premiérovému střetnutí do Šumavan arény ve Vimperku.

 

I. A třída: Nováček Čkyně rozstřílel Velešín, Plocek začal ve Vodňanech vítězně, N. Včelnice nezvládla derby s Dačicemi

pondělí, 16. srpna 2021, 14:46ČlánkyI. A třída
 

Jihočeský kraj – Vloni se sice soutěž nedohrála, ale i tak se dodatečně postupovalo, když na další účast v I. A třídě nereflektovaly Sousedovice s Olešnicí. Po letech se tak konečně dočkala Čkyně, která si vstup do vyšší soutěže parádně užila a...

 
Reklama