Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. A třída

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Bernartice se rozešly s Lomem spravedlivou dělbou bodů

pondělí, 28. srpna 2017, 14:22ČlánkyI. A třída
 

V prvním utkání nového ročníku krajské I. A třídy na domácím hřišti se Bernartičtí utkali s dalším nováčkem soutěže, mužstvem z Lomu. Nebyl to pro ně nijak neznámý soupeř, neboť se s ním utkali před loňskou sezónou v pohárovém utkání na jeho...

 

Strakonice trestaly zaváhání Velešínských

pondělí, 28. srpna 2017, 12:59ČlánkyI. A třída
 

V prvním kole si bodově úspěšné týmy daly dostaveníčko ve Velešíně. Tam zavítal ambiciózní nováček ze Strakonic.

 

I. třídy: Týn se vytáhl na Bavorovice. S favority drží krok Sedlec a Cehnice

sobota, 26. srpna 2017, 23:10ČlánkyI. A třídaI. B třída
 

AKTUALIZOVÁNO - Krajské třídy měly na pořadu druhé zápasy. V některých skupinách už se začínají klubat hlavní aspiranti postupu. Ve Velešíně nezaváhaly Strakonice, velký obrat předvedl v domácí premiéře další nováček A třídy Sedlec.

 

Ledenice prohrály se Slavií a v poháru končí

čtvrtek, 24. srpna 2017, 13:57ČlánkyI. A třídaI. B třída
 

Fotbalisté TJ Slavoj Ledenice vypadli z krajského poháru hned v úvodním zápase. V souboji s SK Slavia České Budějovice prohráli po boji 2:3.

 

Zázraky se dějí. Nově poskládaný Velešín vyhrál derby ve Větřní

čtvrtek, 24. srpna 2017, 10:50ČlánkyI. A třída
 

V létě to s velešínským fotbalem vypadalo všelijak. Po hráčských odchodech dokonce vedení klubu zvažovalo odhlášení z I. A třídy. Zrušeno bylo jen béčko v okresní soutěži a nevděčné role se ujal nový kouč Miroslav Lenčéš.

 

Vimperk zahájil první polovinu sezony porážkou s Vodňany

středa, 23. srpna 2017, 13:21ČlánkyI. A třída
 

Vimperk hostil v první střetnutí podzimní části A skupiny I. A třídy Vodňany. Šumavan byl mírným favoritem, na jeho horké půdě se často nevyhrává, ale Vodňany s trojicí posil David Přibyl, Ondřej Hudák a Luboš Kunc si překvapivě odvezly cenné tři...

 
Reklama
Reklama