Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. A třída

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Bavorovice se všestranně připravují na jaro. Vylepšují zázemí a chtějí posílit

pondělí, 18. prosince 2017, 20:07ČlánkyRozhovoryI. A třída
 

Tým bavorovického Marineru dlouho patřil ke stálicím krajského přeboru, ale po krizi, která vyvrcholila tvrdým pádem, se octil v I. B třídě. Tam sbíral síly k postupnému návratu na výsluní krajského fotbalu. Rapidně se proměnil kádr, což...

 

Bavorovice a Bernartice jsou napůl cesty do kraje

neděle, 17. prosince 2017, 00:12ČlánkyI. A třída
 

Na čele obou skupin I. A třídy se poprávu usadily celky FC Mariner Bavorovice a Sokol Bernartice. Podzimní půlmistři si dosavadního úspěchu považují a hodlají na něj navázat i v jarních bojích o jedno postupové místo.

 

Martin Wohlgemuth: Třetí místo je dobrou výchozí pozicí pro jaro

čtvrtek, 14. prosince 2017, 18:36ČlánkyI. A třída
 

Fotbalisté SK Čtyři Dvory se v podzimní části I. A třídy (sk. B) prezentovali kvalitními výkony a výsledky. Pod trenérem Martinem Wohlgemuthem udělali výrazný pokrok a obsadili lichotivou třetí příčku.

 

Jiří Orlíček vrátil do Týna pohodu a postupové naděje

čtvrtek, 7. prosince 2017, 13:48ČlánkyI. A třída
 

Už je to šest let, co týnská Olympie naposledy válela v krajském přeboru. Na střídačce se vystřídala plejáda trenérů, ale plány o rychlém návratu vzaly za své. V mimořádné těžké konkurenci Týnští vždy ostrouhali. Byť někdy jen o pověstný vlásek (o...

 

Po pěti letech jsem vycítil, že nastal čas skončit, říká Karel Kladenský

pondělí, 4. prosince 2017, 07:38ČlánkyRozhovoryI. A třída
 

Sotva fotbal ulehl k zimnímu spánku, českobudějovická Slavia se ocitla bez trenéra. Nic netrvá věčně. Kormidelník Karel Kladenský odvedl u Malého jezu kus práce. Mužstvo, které předvádělo atraktivní herní projev, vytáhl z průměru mezi nejlepší v...

 

V I. třídách skóroval nejčastěji nemanický Bašta, následují Weinhard a Mlýnek

neděle, 3. prosince 2017, 20:07ČlánkyI. A třídaI. B třída
 

Vlastimil Bašta, 22letý útočník Nemanic, nastřílel nejvíce gólů za podzim v oblastních I. třídách. Bývalý hráč Rudolfova a mateřské H. Stropnice skóroval v 15 případech. O gól méně dal větřínský Rudolf Weinhard. Oba sehráli v A třídě všech 14...

 

Hlavně udržet kádr pohromadě, přeje si do jara chýnovský Petr Holota

čtvrtek, 23. listopadu 2017, 08:46ČlánkyRozhovoryI. A třída
 

Po dvou sezonách v dolních patrech I. A třídy se FC Chýnov znovu usadil v popředí. V podzimní části se dokonce dvakrát vyhřívali na čele, do jarních odvet půjdou ze čtvrtého místa. Úspěšnou první polovinu zhodnotil trenér Petr Holota.

 

Velešín neustál bavorovickou převahu. Vzdoroval jí přes hodinu

úterý, 14. listopadu 2017, 21:41ČlánkyI. A třída
 

Bavorovický Mariner hostil v závěrečném střetnutí podzimní sezony Velešín. V souboji prvního s posledním prodloužil vítěznou domácí šňůru na sedm zápasů a na špici I. A třídy přezimuje se čtyřbodovým odstupem od dvojice Týn – Slavia ČB.

 

Bernartice po výhře v Milevsku stráví zimu v čele I. A třídy

pondělí, 13. listopadu 2017, 22:04ČlánkyI. A třída
 

K předehrávanému prvnímu jarnímu kolu zajížděli v sychravém sobotním odpoledni bernartičtí fotbalisté do Milevska, kde se střetli na umělce s rezervou mužstva krajského přeboru.

 
Reklama
Reklama