Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Vlašim s formou z říše snů přijede v neděli na Soukeník

 
pátek, 19. května 2017, 16:04

Na druholigový A tým FC MAS Táborsko čeká v neděli v předposledním kole Fortuna národní ligy přetěžký úkol - zastavit fotbalisty FC Sellier & Bellot Vlašim. Těm se v poslední době extrémně daří a v tabulce drží lichotivou 4. příčku hned za triem Olomouc, Ostrava, Opava.

Domácí trenér Roman Nádvorník, který u říčky Blanice před lety působil, vlašimskou fazónu také vyzdvihl. „Vlašim má aktuálně největší formu v celé soutěži. My musíme udělat všechno pro to, abychom proti ní uspěli, ale podotýkám rovnou, že to bude nesmírně těžké. Vlašim teď hraje opravdu velmi dobře. V posledních pěti zápasech má průměr čtyři vstřelené branky!“ varoval Roman Nádvorník.

Středočeši se prezentují moderním, kombinačním fotbalem, který zdobí také domácí celek. A tak by si divák v neděli 21. května od 16 hodin měl na stadionu Soukeník přijít na své. „Myslím, že může padat hodně gólů, ale samozřejmě si přeju, abychom jich dostali méně,“ usmál se Roman Nádvorník, který dá v sestavě příležitost hráčům ze širšího kádru, kteří dosud nebyli tolik vytíženi. „Dostanou šanci ukázat, že do kádru patří,“ sdělil trenér FCT, kterému nechybí žádný hráč kvůli karetnímu trestu. Táborské mužstvo má určitě o co hrát, v sázce je kromě bodů také šance získat v tabulce FNL slušné sedmé místo.

Respekt na straně soupeře budí útok Vyhnal – Hadaščok, ale trenér Nádvorník ještě více upozorňuje na krajní záložníky Reitera a Kučeru. „Díky nim má Vlašim velmi silné lajny a právě odtud přichází největší nebezpečí. To musíme eliminovat,“ plánuje Roman Nádvorník (na snímku).

Napsal(a) Luboš Dvořák/FCT | Foto Jan Škrle