Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko nadělilo fanouškům dárek. Do klubu přichází střelec Bojan Dordić

 
pondělí, 19. prosince 2022, 19:44

Táborsko – FC SILON Táborsko ještě před vánočními svátky oznámil příchod významné ofenzivní posily. Dres Táborska bude po sedmi letech znovu oblékat pravý křídelník, 28letý rodák ze srbského města Sombor Bojan Dordić, který svou fotbalovou kariéru začínal v Bosně a Hercegovině. Bojan Dordić byl doposud hráčem FK Varnsdorf. Za Táborsko už hrál v sezoně 2015/2016.

K Jordánu přichází elitní střelec, který v minulé sezoně nasázel 15 druholigových branek. V aktuálním ročníku nastoupil ve F:NL do 9 zápasů a má na kontě 6 branek. Bojan nakoukl i do o první ligy, a to v dresu Opavy (22 utkání, 2 góly).

Angažování balkánského fotbalisty zdůvodnil trenér A týmu FC SILON Táborsko Roman Nádvorník. „Musíme reagovat na pohyb hráčů v kabině. Naším cílem je posílit útočnou část hry, chceme zvýšit naši produktivitu. Bojan je hráčem, který se střelecky osvědčil ve druhé lize, má něco odkopáno i v první lize. Věříme, že nám pomůže se střílením důležitých branek,“ uvedl trenér FCT, který se svými svěřenci zahájí zimní přípravu v pondělí 9. ledna 2023.

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Karolína Kabíčková