Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Koncovku Táborska přichází vylepšit útočník David Ledecký

 
čtvrtek, 25. srpna 2022, 17:57

Tábor - Útočná vozba druholigového FC SILON Táborsko získala do svých řad zajímavou posilu. Na půlroční hostování s opcí přichází k Jordánu z FK Teplice 29letý útočník David Ledecký.

Je nad slunce jasné, že vedení Táborska si od rodáka z Brandýsa nad Labem slibuje vylepšení statistiky vstřelených gólů. Zatím Táborsko za první čtyři mistrovská utkání vsítilo tři branky. „Nemá cenu cokoliv dodávat, David jsme angažovali, aby nám pomohl v ofenzivě a s proměňováním šancí,“ uvedl ředitel Táborska Martin Vozábal.

David Ledecký odehrál v české nejvyšší soutěži 59 zápasů a v nich vstřelil 7 branek. Byl králem střelců druhé ligy v sezoně 2018/19, kdy v dresu SK Dynamo ČB skóroval hned osmnáctkrát. Během kariéry odchovanec Sparty Praha strávil dva roky v Polsku, a to v klubech Górnik Zabrze a Odra Opole.

Aktuálně kmenový klub má pro Davida Ledeckého jasný vzkaz: „Přejeme Davidovi, ať se mu v Táborsku daří a díky jeho gólům ať jihočeský klub dosáhne co nejlepšího umístění v tabulce,“ uvedl mluvčí FK Teplice Martin Kovařík. 

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama