Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Živě: Táborsko – Chrudim. Trenér Brožek před výkopem: Respektujeme ofenzivní sílu soupeře

 
neděle, 28. března 2021, 12:19

Tábor – A tým FC MAS Táborsko přivítá na Květnou neděli od 16 hodin na stadionu Kvapilova pátý tým Fortuna: Národní ligy MFK Chrudim. Zápas se uskuteční po 14denní karanténě, v níž byl jihočeský tým kvůli onemocnění Covid-19.

Trenér Miloslav Brožek, který nebude z důvodu nemoci na zápasu přítomen, sdělil, že Táborsko čeká náročný soupeř, který je ve formě. Naposledy zvítězil v Praze nad Žižkovem 3:1. „Chrudim má skvělou přechodovou fázi. Rybička a Mužík patří k tomu nejlepšímu, co druhá liga nabízí. Klíčem k utkání bude chrudimská ofenziva, na kterou si musíme dát pozor. Naše defenziva musí být pevná, pokud chceme zopakovat, abychom stejně jako ve Vlašimi neinkasovali,“ uvedl Miloslav Brožek. Ten má od svých kolegů z realizačního týmu zprávy, že hráči Táborska jsou hladoví a odhodláni znovu bodovat. „Půl roku jsme doma nevyhráli, je čas to změnit. Domácí zápasy jsou pro nás stěžejní. Chceme urvat tři body, ale vnímáme sílu soupeře, který hraje ve špičce tabulky,“ řekl trenér FCT.

Brožek zmínil, že Táborsko má teď před sebou duely s týmy z horních pater tabulky: venku Ústí nad Labem, doma Prostějov, venku Hradec Králové. K tomu ještě naběhne vložené utkání doma s Vyšehradem. „Zkrátka nás čeká těžké klíčové období, které potřebujeme co nejlépe absolvovat.“

 

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Karolína Kabíčková