Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko děkuje klubovým legendám Martinu Kučerovi a Zbyňku Musiolovi za dlouholetou práci pro klub

 
pondělí, 18. ledna 2021, 12:17

Táborsko – Martin Kučera a Zbyněk Musiol byli dlouhá léta neodmyslitelně spjati s prvním týmem FCT. Na jaře už je na hřišti v Kvapilově ulici neuvidíme. Tuto informaci oficiálně potvrdil ředitel Josef Holub.

Rozhodnutí nebylo vůbec jednoduché. Jak ředitel zdůraznil, po podzimní části FNL došlo ve sportovním vedení klubu k rozsáhlé analýze a důkladným debatám o dalším osudu těchto dvou hráčů, kteří v klubu odvedli spoustu neocenitelné práce.

Martin Kučera v Táborsku hrál od roku 2016, odehrál zde 124 utkání, vstřelil 6 branek a měl 3 asistence. Útočník Zbyněk Musiol v Táborsku působil s přestávkami od roku 2013, odehrál v jeho dresu 156 utkání, vstřelil 55 branek a měl 6 asistencí.

„K oběma hráčům chováme velkou úctu. Touto cestou bychom jim rádi poděkovali za odvedené služby a věříme, že v novém angažmá v TJ Sokol Lom pomůžou naplnit ambice tohoto klubu k postupu z divize do ČFL. Oba významně pomohli Táborsku k postupu zpět do FNL, čímž se zapsali mezi legendy novodobé historie klubu. Oba by měli v Táborsku nadále pokračovat v nehráčských pozicích, Martin jako správce stadionu Kvapilova, Zbyněk jako trenér u mládeže,“ uvedl ředitel klubu Josef Holub.

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto FC MAS Táborsko
 


 
Reklama