Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

První zápas Táborska v zimní Tipsport lize skončil prohrou

 
čtvrtek, 7. ledna 2021, 22:21

Praha – A tým FC MAS Táborsko rozehrál svou skupinu v zimní Tipsport lize. Na úvod přišla porážka od Sparty Praha B 3:1.

Pražané šli brzy do vedení z pokutového kopu a také začátek druhého poločasu Jihočeši zaspali. Obě branky Sparta vstřelila po hrubých chybách Táborska. Zlepšený výkon hostí po obrátce na body nestačil. Čapek sice snížil po hezké přihrávce Plachého, ale pečeť na výsledek přidal letenský Sejk.

V kádru Táborska je řada hráčů na testech. První „vyřazení“ kouč provede po druhém duelu. Ten jeho svěřenci sehrají v neděli proti Dukle Praha.

Hodnocení trenéra FCT Miloslava Brožka: „Zápas měl selektivní charakter, po dnešním zápase mohu konstatovat, že čtyři hráči už by s námi nemuseli pokračovat. Rozhodnutí padne po víkendu. Další hráči na testy přijdou v pátek, někteří v sobotu. Musíme je rychle poznat, správně vybrat. První poločas jsme měli málo pohybu, až ve druhém dostala naše hra tempo. Celkově se zápasem nemohu být spokojen. Hráče, kteří se mi nelíbili, jmenovat nebudu, ale dobré výkony podali Holiš, Vozihnoj, Icha, Navrátil, Liepa, Čapek.“

AC Sparta Praha B – FC MAS Táborsko 3:1 (1:0)

Branky: 4. Dudl (pen.), 49. Novotný, 70. Sejk – 51. Čapek. Rozhodčí: Lerch – Šimáček, Poživil.

Sparta B: Kotek (46. Benada) – Tvaroh (46. Szewieczek), Jonáš, Červak – Konopásek (46. Gabriel), Pudhorocký (46. Hucek), Okeke (46. Ambler), Flak, Dudl (65. Šnajdr) – Dao (46. Novotný), Sejk.

Táborsko, 1. poločas: Pecháček – Fernandes, Navrátil, Minkevics, Brito – Vozihnoj, Icha, Liepa, Zeronik – Boula, Pinc.
2. poločas: Zadražil – Pavlík, Penc, Dybala, Janošík – Havrda, Icha (62. Kader Touré), Holiš, Zezula – Čapek, Plachý.

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Karolína Kabíčková