Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko hostí Vítkovice a chce zažít dobrý start

 
pátek, 3. března 2017, 07:43

FC MAS Táborsko zahájí jarní část Fortuna národní ligy v sobotu 4. března od 14 hodin domácím duelem s Vítkovicemi. Severomoravanům mají Jihočeši co vracet, na podzim tam prohráli 1:0. To už je ale minulost…

Staronový trenér FCT Roman Nádvorník má pro sobotu na stadionu Soukeník jediné přání – zažít dobrý start do půlsezony. „Rozjezd je důležitý. Chci diváky pozvat do hlediště, aby nám pomohli a mohli jsme na konci slavit vítězství,“ přeje si trenér. Vítkovice, ačkoliv jsou v tabulce předposlední, vůbec neskládají zbraně. Naopak. „Přijedou k nám s tím, že nutně potřebují vyhrát, aby zůstaly ve hře. O to je pro nás zápas těžší, ale já věřím, že ho zvládneme,“ míní Roman Nádvorník.

Táborsko má v nohách středeční pohárové klání proti Liberci (1:3), což kouč domácích považuje za velmi kvalitní generálku. „Pohár je za námi, teď půjdeme za prvními třemi body v soutěži. Víme, že v dresu hostů na podzim zlobil útočník Kovařík, na toho si dáme pozor. Nálada v našem týmu je výborná, chceme to zúročit a vyhrát,“ uzavřel pozvánku trenér FCT.

Napsal(a) Luboš Dvořák/FCT | Foto Jan Škrle