Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

SOUTĚŽ: Dynamo zahajuje sezonu doma s Třincem. Cílem je vítězství

 
pátek, 20. července 2018, 21:43

Fotbalisté SK Dynamo České Budějovice zahajují novou sezonu Fortuna:Národní ligy zápasem s Třincem. Hrát se bude v neděli od 17 hodin a deset čtenářů půjde díky soutěži na zápas zdarma.

Neúspěšné jaro uplynulé sezony připravilo hráče SK Dynamo České Budějovice o šanci zabojovat o postup do nejvyšší soutěže. Bylo to zapříčiněné hlavně špatnými zápasy na startu jarních odvet. Nyní už je to ale pryč a klub se soustředí na další start. Letní. Ten, co zahájí sezonu s novým herním systémem.

„Všichni se pochopitelně už těšíme na neděli. V kabině panuje pohoda a chceme do sezony vstoupit úspěšně,“ uvedl během předsezonní tiskové konference kapitán týmu Jiří Kladrubský. Start bude hodně důležitý. Klub se netají vysokými ambicemi a po neúspěšném jaru cítí, že první zápasy nové sezony budou pro klid a herní pohodu velmi důležité.

Prvním soupeřem Dynama bude v neděli Třinec. Tým, který sice na fotbalových trávnících nebudí až takový respekt, ale zároveň mužstvo s kvalitním kádrem. „První kola bývají specifická. Na Třinec se dobře připravíme a pevně věřím, že zápas zvládneme. Nicméně víme, že zrovna Třinec bude pravděpodobně patřit mezi celky z horní poloviny tabulky a bude to těžký soupeř,“ řekl k neděli trenér David Horejš.

Jihočeský kouč může až na brankáře Jindřicha Staňka a Lazara Sajčice počítat s kompletním kádrem. Pro diváky bude lákadlem změna formátu ligy. Do FORTUNA:LIGY půjde sice přímo pouze vítěz, ale zároveň do baráže postoupí týmy na druhém i třetím místě a šanci jít výš tak mají v jednom ročníku hned tři celky.

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA: SK Dynamo České Budějovice – Fotbal Třinec 17:00 NE

Jihočeský fotbal rozdává ve spolupráci s klubem 10 vstupenek, které si po dvou rozdělí pět výherců. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do sobotní 9. hodiny následující otázku a čekat na slosování, které zveřejníme v článku.

Lístky si mohou výherci vyzvednout v informačním centru u hlavní brány stadionu Střeleckého ostrova v ulici Emila Pittera dvě hodiny před začátkem zápasu a musí se prokázat občanským průkazem.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

SOUTĚŽ SKONČILA! Výherci: Michael Vejskrab, Miroslav Šabart, Adéla Šturmová, Ondřej Hora, Štěpán Prinz

Napsal(a) Michal Heřman/Budějcká Drbna | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama