Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ve větrné loterii Táborska s Varnsdorfem se zrodila remíza

 
pátek, 24. února 2017, 21:11

Sice na přírodní trávě v nymburském sportovním areálu, ale i tak na těžkém terénu a za velmi silného větru se hrálo přípravné utkání mezi FC MAS Táborsko a FK Varnsdorf. Tým ze Šluknovského výběžku šel ve druhém poločase do vedení, Táborsko pak asi za čtvrt hodiny vyrovnalo Krstou Dordevićem.

Hodnocení trenéra Romana Nádvorníka: „Zápas se uskutečnil za velmi těžkých podmínek. Vítr neumožnil na hřišti předvést moc fotbalových akcí. V podstatě se nedalo hrát a není moc co hodnotit. Míč si dělal, co chtěl. Navíc se hrálo velmi opatrně, bylo vidět, že nikdo z hráčů se před mistrovskou sezonou nechce zranit.“

FC MAS Táborsko – FK Varnsdorf 1:1 (0:0)

Branky: 70. Dordević - 55. Durdević.

Táborsko: Toma (46. Řehák) – Landovský (70. Peterka), Navrátil, Toml, Klusák (46. Mrsić) – Kalvach – Džafić (46. Dordević), Javorek (46. Nešický), Souček, Ciku – Musiol (70. Mrázek).

Varnsdorf: Porcal - Zbrožek, Zieris, Lischka - Cennerazzo, Bláha, Kozma, Daníček, Knejzlík - Dordič, Durdević. V 55. minutě střídali Novotný, Fotr, Bílek, Čurgali, Švantner.

Napsal(a) Luboš Dvořák/FCT | Foto Daniel Pekař
 


 

Reklamní sdělení

Reklama