Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Dynamu začne příprava v pondělí 8. ledna

 
pátek, 29. prosince 2017, 16:41

Fotbalisté Dynama Č. Budějovice zahájí přípravu na jarní část sezony v pondělí 8. ledna. Během osmi týdnů zimního období se Jihočeši představí v osmi přípravných zápasech a na přelomu ledna a února absolvují kondiční soustředění v Třeboni.

K prvnímu tréninku v kalendářním roce 2018 se tým Davida Horejše sejde v pondělí 8. ledna. Prakticky celý leden se budou Jihočeši připravovat v domácích podmínkách v Českých Budějovicích a odehrají také první přípravné zápasy v Jihlavě a na Složišti s Příbramí.

V neděli 28. ledna se pak přesunou na kondiční soustředění do Třeboně, odkud si ve středu 31. ledna odskočí na Složiště k přípravě s rakouským týmem FC Blau Weiss Linec. V únoru se pak Dynamo střetne postupně s Žižkovem (pravděpodobně jako dvojzápas), s Mladou Boleslaví, rakouským Riedem a generálku pak Jihočeši odehrají 24. února na Střeleckém ostrově proti Benešovu.

První soutěžní zápas v roce 2018 pak proběhne také na Střeleckém ostrově v neděli 4. března s FK Varnsdorf.

Přehled přípravných zápasů A-týmu Dynama

17. ledna: FC Vysočina Jihlava - SK Dynamo ČB (11:00, Jihlava)
27. ledna: SK Dynamo ČB - 1.FK Příbram (11:00, SCM Složiště)
31. ledna: SK Dynamo ČB - FC Blau Weiss Linz (15:00, SCM Složiště)
3. února: SK Dynamo ČB - FK Viktoria Žižkov (SCM Složiště)
10. února: FK Mladá Boleslav - SK Dynamo ČB (Ml. Boleslav)
16. února: SV Ried - SK Dynamo ČB (14:30, Ried)
24. února: SK Dynamo ČB - SK Benešov (Střelecký ostrov)

Napsal(a) Aleš Strouha/SK Dynamo ČB | Foto Jan Škrle