Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

SOUTĚŽ: Dynamo čeká těžký zápas s Pardubicemi. Jde o špičku ligy

 
sobota, 4. listopadu 2017, 16:29

Fotbalisty SK Dynamo České Budějovice čeká před koncem podzimní části Fortuna národní ligy těžký trojboj. Začnou ho zítra od 17 hodin, kdy se utkají se čtvrtým týmem soutěže - FK Pardubice. Díky soutěži s Jihočeským fotbalem půjde na utkání 20 fanoušků zdarma!

Dynamo po remíze v derby na půdě Táborska udrželo těsně první místo a chce na něm zůstat i po tomto víkendu. Zítra večer se o další druholigové body utká s FK Pardubice. Hráči z města perníků budou zdatným soupeřem a na Jihočechy tak čeká těžká práce. Pozitivem je, že do sestavy Dynama se mohou vrátit tahouni Javorek s Peškem, kteří „stáli“ kvůli kartám.

Soutěž o vstupenky

Díky soutěži s Jihočeským fotbalem může deset čtenářů vyhrát celkem 20 vstupenek! Každý tedy dostane dva lupeny. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do nedělní 8. hodiny následující otázku a čekat na slosování, které zveřejníme v článku. Lístky si mohou výherci vyzvednout na informačním centru u hlavní brány (ul. Emila Pittera) stadionu Střeleckého ostrova dvě hodiny před začátkem zápasu a musí se prokázat občanským průkazem.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Napsal Michal Heřman | Foto Jan Luxík