Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Konečně vyhrát, to je hlavní cíl Táborska pro televizní duel s Frýdkem-Místkem

 
pátek, 25. srpna 2017, 20:47

Pětibodový Frýdek-Místek přijede v pondělí 28. srpna na táborský stadion Kvapilova ke střetnutí 6. kola FNL proti domácímu FC MAS Táborsko.

Modrobílí mají zatím jen 3 body po třech remízách, a proto je hlavní cíl pro nadcházejí zápas jasný: Vyhrát! „Chceme konečně zvítězit, musíme prolomit naše nešťastné zápasy, ten následující zvládnout a získat tři body,“ plánuje trenér Roman Nádvorník pro utkání, které opět odvysílá televize na ČT4 Sport. Táborsko se objeví na obrazovkách v krátké době už podruhé.

FCT už druhé kolo nebude svůj zápas hrát o víkendu, ale ve všedních dnech. „Samozřejmě, že to narušuje přípravu, není to ideální, ale takhle to je a musíme se s tím vyrovnat. Během deseti dnů nás čeká třetí zápas. Měli jsme dlouhé cestování do Opavy, ale věřím, že nás tým je dobře fyzicky připraven, abychom uspěli. A jen úplně jedno, kdo k nám v pondělí přijede, my zkrátka potřebujeme vyhrát,“ řekl Roman Nádvorník, který vidí v televizních zápasech speciální náboj. „Hráči mají o motivaci navíc, mohou se ukázat.“

Frýdek-Místek jednou vyhrál a dvakrát remizoval, naposledy doma s Vlašimí 1:1. „My proti němu musíme hrát svoji kombinační hru a být agresivní při zakončování. Chceme zlepšit proměňování šancí. Pozor si musíme dát na standardní situace, které dobře zahrává Šumský. Ze standardek dává Frýdek hodně gólů,“ uzavřel trenér FCT.

Zápas začne v pondělí 28. 8. v 17.30 hod. Duel odřídí trio rozhodčích: Jílek – Mokrusch, Petřík. Vedení FC MAS Táborsko upozorňuje, že permanentky na podzimní část sezony jsou stále v prodeji. „Funguje to tak, že kdo má permanentku, má také své permanentní místo – je mu přiděleno číslo sedačky a sedí pod tribunou, kde na něj neprší,“ vysvětluje klub. Ceny „permic“ jsou 300 Kč a 150 Kč (senioři). Vzhledem k tomu, že na utkání na novém stadionu chodí poměrně dost diváků, klub nabádá, aby fanoušci přicházeli dříve. Stadion bude v pondělí otevřen 1,30 hod. před utkáním.

Béčko do Oseku

B tým mužů odjede v rámci krajského přeboru v sobotu 26. srpna brzy ráno do Oseku na Strakonicku, kde ho v 10 hod. čeká tamní TJ. Trenér Martin Štica bude mít opět o něco jiný kádr než proti Milevsku. „Dají se očekávat změny na třech až čtyřech postech. Do sestavy zapojíme další dorostence. Věřím, že podáme lepší výkon než proti Milevsku, pokusíme se v Oseku uhrát tři body,“ uvedl Martin Štica.

Napsal(a) Luboš Dvořák/FCT | Foto Jan Škrle