Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko plánuje přelstít v Sokolově plzeňský styl

 
pátek, 11. srpna 2017, 17:48

A tým FC MAS Táborsko čeká v neděli 13. srpna na půdě soupeře od 15 hodin třetí druholigový soupeř. Bude jím Baník Sokolov vedený trenérem Pavlem Horváthem.

Právě díky rukopisu explzeňského hráče se herní projev Západočechů hodně změnil. „Pavel Horváth hrál a trénoval pod Pavlem Vrbou. V Sokolově začal praktikovat styl, kterým hraje Plzeň. Pozor si musíme dát hlavně na standardní situace, ty musíme eliminovat,“ plánuje trenér FC MAS Táborsko Roman Nádvorník. Pikantní je, že v dresu Sokolova nastupuje dlouholetý kapitán Táborska Peter Mráz (na snímku).

A jak baníkovce přelstít? „Přikrýt jeho standardky, být nebezpečný v jejich šestnáctce a zahrozit po našich standardkách,“ míní Roman Nádvorník.

Sokolov hrál zatím dvakrát venku a nemá ani bod. O to bude mít větší motivaci do třetice doma zvítězit. Táborsko má na svém koně dvě remízy a tudíž dva body. „V Sokolově nás čeká v každém případě kvalitní soupeř. Zatím sice nebodoval, ale v obou utkáních, které jsme viděli, podal velmi dobrý výkon. Budeme to mít těžké, pojedeme tam s pokorou, ale ne odevzdaní, naopak s cílem bodovat a potvrdit, že jsme čtyři soutěžní utkání včetně poháru neprohráli,“ sdělil trenér Táborska.

Ten nechal ve středu při vítězném pohárovém utkání v Králově Dvoře většinu hráčů základní jedenáctky odpočinout. „Nastoupili hráči z lavičky, protože musíme zátěž rozložit. Jsem rád, že zápas zvládli a v poháru jsme postoupili do třetího kola,“ pochvaloval si Roman Nádvorník.

V Sokolově však půjde o silnější fotbalovou kávu a Táborsko si ji chce osladit. Nedělní utkání budou řídit rozhodčí Marek – Koval, Vít.

Napsal(a) Luboš Dvořák/FCT | Foto Jan Škrle