Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

FNL

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

První domácí porážka na závěr podzimu. Černobílí prohráli s Vlašimí

sobota, 25. listopadu 2017, 19:45ČlánkyFNLAktuálně
 

První domácí porážkou v sezoně zakončili fotbalisté Dynama podzimní část Fortuna národní ligy. Na Střeleckém ostrově podlehli 0:2 Vlašimi, které vystřílel vítězství dvěma góly Pavel Vyhnal. Jihočeši se nedokázali prosadit ani po jeho vyloučení.

 

V podzimní derniéře chce Táborsko v Praze bodovat

pátek, 24. listopadu 2017, 21:10ČlánkyFNL
 

Dva sousedé v tabulce Fortuna národní ligy se v neděli před obědem střetnou v Praze na Strahově. Desátá Olympia přivítá 26. listopadu v 10.15 hod. jedenáctý FC MAS Táborsko.

 

SOUTĚŽ: Dynamo hraje poslední podzimní zápas. V sobotu přijede Vlašim

čtvrtek, 23. listopadu 2017, 14:00FNL
 

Fotbalisty SK Dynamo České Budějovice čeká poslední podzimní utkání Fortuna národní ligy. V sobotu se od 16:15 před kamerami ČT Sport utkají s FC Sellier & Bellot Vlašim. Díky soutěži s Jihočeským fotbalem půjde na utkání 20 fanoušků zdarma!

 

Martin Kučera: Varnsdorf dokázal využít našich chyb

úterý, 21. listopadu 2017, 19:23ČlánkyRozhovoryFNL
 

Sedmadvacetiletý defenzivní záložník FC MAS Táborsko Martin Kučera hrál sobotní domácí zápas proti Varnsdorfu s kapitánskou páskou. Obvyklý kapitán Jakub Navrátil nemohl nastoupit kvůli kartám. Martin byl ke svému výkonu kritický: „Mně osobně se...

 

Táborsko prohrálo o gól doma s Varnsdorfem

sobota, 18. listopadu 2017, 21:16ČlánkyFNLAktuálně
 

Třetí domácí podzimní porážku utrpěl v sobotu FC MAS Táborsko ve II. fotbalové lize. Tři body si od Jordánu odvezl FK Varnsdorf, který vyhrál 2:1, když potrestal individuální chyby v obraně modrobílých. Zápasu by více slušela remíza, ale na...

 

Polovinu sezony uzavřelo Dynamo remízou v Třinci

sobota, 18. listopadu 2017, 12:33ČlánkyFNLAktuálně
 

Remízou zakončili fotbalisté českobudějovického Dynama první polovinu sezony. V dalekém Třinci hráli v 15. kole Horejšovi svěřenci nerozhodně 1:1. Branky padaly až ve druhé půli. Hosty poslal v 63. minutě do vedení Elvis Mashike, o tři minuty...

 

Táborsko se rozloučí s domácím podzimem s Varnsdorfem

čtvrtek, 16. listopadu 2017, 21:12ČlánkyFNL
 

Osmé a poslední domácí utkání podzimu ve II. fotbalové lize absolvuje FC MAS Táborsko v sobotu 18. listopadu od 13.30 hod. na stadionu v Kvapilově ulici. Soupeřem mu bude FK Varnsdorf.

 

Táborsko si poradilo s lídrem druhé rakouské ligy

pátek, 10. listopadu 2017, 23:07ČlánkyFNL
 

O reprezentační přestávce nezaháleli v přípravě ani táborští fotbalisté. Natěšeni první venkovní výhrou na Žižkově se vydali téměř tři sta kilometrů za přípravou až za hranice, do rakouského Riedu.

 
Reklama