Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

FNL

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Dynamo přehrálo Jihlavu a posunulo se do čela tabulky

neděle, 4. listopadu 2018, 21:38ČlánkyFNLAktuálně
 

Povedené utkání sehráli Jihočeši ve šlágru prvního s druhým proti Jihlavě. V zápase byli jednoznačně lepším týmem a po brankách Ledeckého a střídajícího Kovaľa zaslouženě vyhráli. Zároveň Vysočinu přeskočili i v průběžné tabulce Fortuna národní...

 

Táborsko poprvé v historii prohrálo s Ústím

sobota, 20. října 2018, 11:51ČlánkyFNL
 

Další ligové utkání Táborska skončilo na půdě Ústí nad Labem prohrou. Domácí již po dvaceti minutách vedli 3:0 a zcela ovládli hřiště i po zbytek zápasu. Na první historickou výhru nad Táborskem čekali třináct vzájemných duelů.

 

Hattrick Ledeckého zařídil Dynamu tři body ve šlágru s Hradcem!

pátek, 19. října 2018, 22:26ČlánkyFNL
 

Televizní utkání proti Hradci Králové Dynamo zvládlo na jedničku a díky hattricku Davida Ledeckého získalo tři body. V celém utkání měli Jihočeši navrch a zaslouženě tak ovládli šlágr kola. Za hosty se trefil pouze Kopečný. Příští týden hraje...

 

MOL Cup bez Jihočechů. Jako poslední vypadlo Táborsko

čtvrtek, 11. října 2018, 18:13ČlánkyFNL
 

Ve třetím kole MOL Cupu zajížděli Táborští na půdu prvoligové Karviné, kam v létě zamířilo trenérské duo Nádvorník – Koukal právě z Táborska. Karviná se do třetího kola probojovala přes SK Líšeň.

 

Na Střeleckém ostrově se odehraje mezistátní utkání

čtvrtek, 11. října 2018, 08:32ČlánkyFNL
 

V pondělí 15. října se po dlouhých sedmi letech odehraje na Fotbalovém stadionu Střelecký ostrov reprezentační utkání. V rámci utkání U20 Elite Tournament se na jihu Čech představí týmy České republiky a Anglie. Výkop zápasu bude v 18 hodin.

 
Reklama