Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

FNL

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Táborsko odvolalo trenéra Kamila Tobiáše

čtvrtek, 29. listopadu 2018, 20:52ČlánkyFNLAktuálně
 

Fotbalisty FC MAS Táborsko už ve FNL nepovede trenér Kamil Tobiáš. Po skončení podzimní části a půlroční štaci u A-týmu byl odvolán. Klub jedná o jeho nástupci.

 

Ivo Táborský - nejproduktivnější hráč F:NL

čtvrtek, 29. listopadu 2018, 18:22ČlánkyRozhovoryFNL
 

Prohodil to s nadsázkou, ale má pravdu. Hrdina posledního podzimního utkání Ivo Táborský je zřejmě nejproduktivnějším hráčem FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. Na svých pět branek a dvě asistence potřeboval pouze 268 minut. Poslední dva zásahy přidal do sítě...

 

Dynamo přejelo Žižkov a přezimuje na prvním místě

neděle, 25. listopadu 2018, 22:17ČlánkyFNL
 

Dynamo natáhlo sérii výher a v prvním jarním kole dokázalo na domácí půdě přehrát Žižkov v poměru 4:1. Soupeř z hlavního města kladl odpor především v první půli, ve druhé se ale dvakrát trefil Táborský, jednu branku přidal Mršič a o výsledku...

 

Táborsko prohrálo s Varnsdorfem gólem v nastavení

neděle, 25. listopadu 2018, 21:48ČlánkyFNL
 

V posledním vystoupení druhé ligy fotbalisté FC MAS Táborsko bodové konto nerozšířili. S Varnsdorfem sice dotáhli dvougólovou ztrátu, ale v nastavení obdrželi rozhodující gól. Po třetí porážce za sebou přezimují na předposledním místě.

 

Táborsku vyšla v Sokolově sázka na brejky

pondělí, 12. listopadu 2018, 11:31ČlánkyFNL
 

Další ligové utkání sehrál FC MAS Táborsko na půdě FK Baník Sokolov. Domácí sice byli v prvním poločase aktivnější, ale zápas se lámal v druhém poločase, kdy Táborští vstřelili dvě branky a odvezli si první výhru z venku.

 

Cenné tři body Dynama z Varnsdorfu

neděle, 11. listopadu 2018, 16:45ČlánkyFNLAktuálně
 

Díky cenné výhře 1:0 z hřiště Varnsdorfu jsou českobudějovičtí fotbalisté půlmistry ve FORTUNA:NÁRODNÍ LIZE! Dynamo o triumfu na severu Čech rozhodlo po hodině hry, kdy trefil tři body Lukáš Havel. Podzim zakončí černobílí doma se Žižkovem.

 

Z tribuny rovnou na hřiště! Sudí Marek Peterka zaskočil ve druhé lize za zraněného kolegu

středa, 7. listopadu 2018, 13:49ČlánkyRozhovoryFNLKrajský přebor
 

Kuriózní situace nastala v nedělním šlágru druhé ligy mezi českobudějovickým Dynamem a Vysočinou Jihlava (2:0). Hlavní arbitr Emanuel Marek si poranil sval a v 50. minutě oznámil oběma týmům, že už nemůže dál pokračovat. Nečekanou druholigovou...

 
Reklama