Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

FNL

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Pražská Sparta na úvod přípravy nad síly Dynama

středa, 9. ledna 2019, 15:21ČlánkyFNL
 

Na úvod přípravy Dynamo prohrálo s pražskou Spartou 1:3, ale sehrálo s favoritem slušnou partii. Domácí měli převahu hlavně v prvním poločase, po kterém vedli 2:0. Pak ale snížil Mršič a Jihočeši mohli i vyrovnat. To se však nepovedlo, a tak...

 

Táborsko začalo přípravu s několika nováčky

pondělí, 7. ledna 2019, 19:31ČlánkyFNL
 

Táborsko zahájilo zimní přípravu na nový ročník F: NL. V pondělí 7. ledna se na Soukeníku sešlo s novými posilami celkem 27 hráčů, kteří pod novým trenérem Petrem Mikolandou absolvují dvou měsíční zimní přípravu v domácích podmínkách.

 

První sraz v roce 2019, Dynamo plné optimismu

pondělí, 7. ledna 2019, 15:59ČlánkyFNL
 

Odpočatí, dobře naladění a plní optimismu. Tak se jako každoročně sešli českobudějovičtí fotbalisté k prvnímu tréninku v roce 2019. Hráče přivítal kromě trenérského štábu také generální manažer Martin Vozábal. V kabině na Střeleckém ostrově se...

 

Táborsko povede za záchranou Petr Mikolanda

pátek, 21. prosince 2018, 09:00ČlánkyFNL
 

Konec spekulacím, kdo převezme druholigové Táborsko po odchodu Kamila Tobiáše. Vedení klubu ve čtvrtek podepsalo smlouvu s novým trenérem. Tím se stal Petr Mikolanda, který převezme mužstvo na startu zimní přípravy.

 

Fotbalisté FC MAS Táborsko na bruslích

pátek, 7. prosince 2018, 18:48ČlánkyFNL
 

Ve čtvrtečním dopoledni se na zimním stadiónu v Táboře utkali druholigoví fotbalisté Táborska v tradičním hokejovém klání Modří versus Bílí.

 

Fotbalový stadion v Táboře má novou tribunu

pátek, 7. prosince 2018, 10:51ČlánkyFNL
 

Na východní straně fotbalového stadiónu v Táboře v Kvapilově ulici se v současné době dokončuje 1. etapa kryté tribuny pro téměř čtyři stovky sedících diváků.

 

Podzimní čísla z FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY

čtvrtek, 6. prosince 2018, 23:43ČlánkyFNL
 

Fortuna národní liga má za sebou podzimních šestnáct kol. Nejlepším střelcem se stal českobudějovický útočník David Ledecký s 10 góly. Rozhodčí rozdali 24 červených karet. Devět gólů bylo označeno za vlastní.

 
Reklama