Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

FNL

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Trenér Táborska Roman Nádvorník: Co se povedlo tento půlrok, to je obrovský úspěch

čtvrtek, 23. listopadu 2023, 12:24ČlánkyRozhovoryFNL
 

Tábor – Hlavní trenér FC Silon Táborsko Roman Nádvorník je spokojen s konečným třetím podzimním místem v tabulce F:NL. Jako kouč je náročný k sobě, k realizačnímu týmu i k hráčům a ví, že je třeba nadále tvrdě pracovat. Následující rozhovor...

 

David Skopec obdržel Bernardovu cenu – za obdivuhodný čin

pondělí, 2. října 2023, 10:12ČlánkyFNL
 

Tábor – Záložník fotbalového týmu FC Silon Táborsko David Skopec férově přiznal, že po jeho hře rukou padl míč do vlastní brány. Svůj tým tím připravil o remízu, zápas skončil 0:1 ve prospěch soupeře FK Příbram. Za svoje férové jednání si David...

 

Pověřený technický ředitel FAČR Erich Brabec: Šestnáct set diváků, to je skvělá návštěva

středa, 13. září 2023, 10:26ČlánkyFNL
 

Tábor – Pověřeným technický ředitelem FAČR je jihočeský rodák a někdejší výborný hráč Erich Brabec, který nechyběl na pondělním fotbalovém utkání v Táboře mezi ČR U20 a stejně starými italskými mladíky. Po skončení zápasu s výsledkem 0:1 poskytl...

 

O hráče pečuje už téměř 50 let. Cenu Františka Hrdličky dostal lékař FC Silon Táborsko Josef Balík

pondělí, 21. srpna 2023, 20:06ČlánkyFNL
 

V roce 1976 přišel k fotbalistům Tábora a od té doby už je neopustil. Lékař Josef Balík patří k legendám klubu FORTUNA: NÁRODNÍ LIGY FC SILON Táborsko a Ligová fotbalová asociace (LFA) se jeho dlouholetou práci rozhodla ocenit.

 

Táborsko dobylo Chrudim třemi brankami

čtvrtek, 3. srpna 2023, 10:12ČlánkyFNL
 

Chrudim – Zdá se, že premisa o chrudimském soupeři, proti kterému se Táborsku příliš nedaří, je zažehnána. Ve třetím kole F:NL jihočeský tým ovládl zápas na stadionu Za Vodojemem, který se nachází hned naproti hřbitovu. Hosté zvítězili 3:0 dvěma...

 

Martin Pastornický: Jsem rád, že jsme tahali všichni za jeden provaz

úterý, 25. července 2023, 17:59ČlánkyFNL
 

Tábor – Gólman Martin Pastornický předvedl v úvodním kole F:NL doma s Kroměříží (1:0) spolehlivý výkon. Jeho kvalitu ocenili také příznivci FC Silon Táborsko v hlasování na Facebooku. Martina vyhlásili Mužem utkání.

 

Táborsko slavilo vítězný vstup do sezony

neděle, 23. července 2023, 16:08ČlánkyFNL
 

Tábor – Jako první na jihu Čech vstoupilo do nové mistrovské sezony 2023/24 FC Silon Táborsko. Při startu F:NL hostil na Kvapilce nováčka Kroměříž, který se do druhé nejvyšší soutěže vrátil po dlouhých 19 letech.

 

Střelec Vladimír Zeman: Každým zápasem se učím a snažím se zlepšovat

úterý, 18. července 2023, 09:36ČlánkyRozhovoryFNL
 

Tábor - Nejlepším střelcem letní přípravy FC Silon Táborsko je 22letá posila z Bohemians Praha Vladimír Zeman, který si připsal pět gólových úspěchů, naposledy dva proti Dukle Praha. Nejen o tomto utkání (2:0 pro Táborsko) je následující rozhovor.

 

Generálka vyšla parádně, Táborsko zdolalo Duklu 2:0

neděle, 16. července 2023, 08:32ČlánkyFNL
 

Písek - Poslední přípravný zápas FC Silon Táborsko dopadl herně i výsledkově skvěle. V píseckém sportovním areálu Jihočeši zvítězili nad Duklou Praha 2:0.

 

Trenér Roman Nádvorník k přípravě: Cílem je, abychom hned od prvního kola byli silní

středa, 5. července 2023, 19:52ČlánkyFNL
 

Tábor – Velká spokojenost s dosavadním průběhem letní fotbalové přípravy panuje v realizačním týmu druholigového FC Silon Táborsko. Hlavní trenér A týmu Roman Nádvorník je potěšen, že od prvního dne přípravy má většinu mužstva pohromadě.

 
Reklama