Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Lom generálku zvládl úspěšně. Dorost viktoriánů porazil 5:2

 
neděle, 25. července 2021, 11:53

Divize startuje prvním podzimním kolem již příští sobotu a letní příprava Lomu vyvrcholila sobotním zápasem proti dorostu Viktorie Plzeň. Sokol měl utkání od samého začátku pod kontrolou a nakonec dokráčel k tříbrankovému vítězství v poměru 5:2.

Domácí byli lepší v osobních soubojích, čímž si vytvořili převahu, kterou v první půli vyjádřili brankami Jiřího Rabiňáka a Lukáše Janů. Po přestávce zvýšil Musiol už na 3:0 a teprve poté pustil Lom ke slovu také svého soupeře, který snížil na 3:1.

Lom však byl i nadále lepším mužstvem a Pfeifer s Neužilem zvýšili na 5:1. Poslední slovo však měli mladíci z Plzně. Chybu Davida Neužila se snažil napravit gólman Filip Matoušek, dopustil se ale přitom faulu a z penalty Viktorka snížila na konečných 5:2.

Přesně za týden vyrážejí fotbalisté Lomu k prvnímu soutěžnímu zápasu do Rokycan. „Budeme si muset připomenout, že už nejde o přátelský zápas a vyvarovat se lehkovážností, kvůli kterým pak inkasujeme zbytečné góly. Příprava jinak splnila naše očekávání, a myslím, že s ní můžeme být spokojeni,“ řekl po posledním přípravném utkání trenér Lomu Marek Císař.

Sokol Lom – FC Viktoria Plzeň U19 5:2 (2:0)

Branky domácích: J. Rabiňák, Janů, Musiol, Pfeifer, Neužil.

Sestava Lomu: Matoušek - Janů (46. Bosnyak), K. Chotovinský, J. Chotovinský, J. Rabiňák – Novák (70. Do Trung), Slavík, Kučera, Neužil – Pfeifer, Musiol.

Napsal(a) Michal Havelka | Foto Daniel Pekař