Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Sumář divize: Černý bezbodový víkend…

 
středa, 7. října 2020, 22:48

Čechy - Až dosud jsme referovali o úspěšných víkendech jihočeských mužstev, tentokrát ale zažila černou sobotu a neděli. V 7. kole totiž nezískali ani jediný bod a vstřelili pouhé dva góly. Překvapila zejména vysoká porážka rezervy Dynama v Rokycanech. Dobře rozehraný zápas měli fotbalisté Soběslavi. Po bezgólovém prvním poločase vstřelil hned na začátku druhé půle jejich vedoucí branku Mrúz. Pak už ale mířili přesně jen hosté z Mýta a zápas otočili. Podobně dopadl Jindřichův Hradec, který se musel obejít bez trenéra Lukáče. Po prvních pětačtyřiceti minutách vedl v Sedlčanech, po přestávce ale strhli vítězství na svou stranu domácí. Nedařilo se ani Lomu v Doubravce a s prázdnou se z Plzně vraceli i hráči Katovic.

Výsledky 7. kola divize A  


SK Petřín Plzeň – SK Otava Katovice 2:0 (1:0)

Góly: 8. Demeter, 85. Lisý. Rozhodčí: Nehasil - Jati , Fencl. Delegát: Bláha. ŽK: 0:1 (Uher). Diváků: 200.

Katovice: Švehla - Cibulka, Tušer, Janoch, Chylík - L. Bálek (46. Miklas, 68. Koutský), Kotrba, Repa, D. Bálek – Kadula, Požárek (68. Uher). Trenér: Šroub.

Nejlepší hráč: Švehla.

Přemysl Šroub (trenér Katovic): „Na Petřín jsme jeli s cílem bodovat, ale bohužel jsme odjížděli s prázdnou. Co je nám platné, že jsme v poli byli více než vyrovnaným soupeřem, když neproměníme takové množství šancí. Nastřelili jsme třikrát břevno a dvakrát domácí vykopávali míč z prázdné brány. Petřín nás kromě prvních dvaceti minut, kdy nás podržel několika výbornými zákroky Švehla, nepřehrával. Na to se ale historie neptá. Musíme znovu zabrat doma a porazit Cheb.“


FK Spartak Soběslav – TJ Slavoj Mýto 1:2 (0:0)

Góly: 49. Mrúz - 65. Frizoni, 74. Hereit. Rozhodčí: Doubrava - Švagr, Urban. Delegát: Ploch. ŽK: 2:4 (Kutner, Boháč – Pfeifer, Frizoni, Brudna, Vild). Diváků: 300.

Soběslav: Kuník - Pavlík, Boháč, Maršík, Podráský – T. Mazouch (81. Žalda), Bouchal, Hromada (81. Rubick), Vaněk – M. Mazouch (46. Mrúz) – Kutner. Trenér: Hajič.

Nejlepší hráči: nikdo.

Radek Hajič (trenér Soběslavi): „Podali jsme asi jeden z nejhorších výkonů pod mým vedením. Prohra je zcela zasloužená, byť Mýto je soupeř, se kterým by se za normálních okolností prohrávat nemělo. Hosté byli hladovější, náš pomalý a profesorský výkon bez pohybu a nasazení nestačil. Musíme si sednout a vymyslet, jak se z tohoto výkonnostního propadu dostat ven. Těší nás jen první divizní gól Mrúze.“


SK Senco Doubravka – Sokol Lom 3:0 (1:0)

Góly: 32. a 79. Světlík, 69. Paul. Rozhodčí: Štrincl - Kožár, Kubec. Delegát: Hnilička. ŽK: 0:1 (Kosobud). Diváků: 49.

Lom: Matoušek – J. Rabiňák (70. Janů), Kosobud, J. Chotovinský, Kadlec (82. K. Chotovinský) – Vysušil (63. Do Trung), Grobár, Neužil, Slavík, M. Rabiňák (46. Smetana) – M. Novák. Trenér: Císař.

Nejlepší hráči: nikdo.

Lukáš Zeman (asistent trenéra): „S Doubravkou jsme odehráli asi naše nejhorší utkání v divizi. Sice jsme si vytvořili čtyři šance, ze kterých jsme mohli dát gól, herně se nám ale utkání vůbec nepovedlo. Přesvědčili jsme se, že pokud budeme chtít v zápase uspět, musí každý hráč hrát na sto procent. Z tohoto zápasu se můžeme jenom poučit.“


FC Rokycany – SK Dynamo Č. Budějovice B 4:0 (2:0)

Góly: 31. Matas, 37. Černý, 74. a 76. Procházka. Rozhodčí: Trska - Cichra, Janoch. Delegát: Chlaň. ŽK: 1:3 (Koranda – Červený, Matoušek, Bouguetouta). Diváků: 150.

Dynamo B: Červenec - Červený, Kočí, Šmíd, Krejčí (77. Bartoš) – Spadaccini (46. Bouguetouta), Kalousek, Malecha, Matoušek – Šestauber (77. Kortiš), Strejček (69. Sypal). Trenér: Tichai.

Nejlepší hráči: nikdo.

Jindřich Tichai (trenér Dynama B): „Od začátku jsme hráli špatně, ustrašeně a bez pohybu. Domácí se zaslouženě dostali do vedení a do poločasu přidali ještě jeden gól. Ve druhé půli jsme se malinko zlepšili, ale na vstřelení branky to nestačilo. Domácí nás potrestali dvěma góly z brejků. Po zbabělém výkonu bez agresivity a pohybu jsme si nezasloužili ani bod. Hráči by se měli zamyslet nad svým výkonem, který není hodný klubu, jakým je Dynamo.“


Tatran Sedlčany – FK Jindřichův Hradec 1910 2:1 (0:1)

Góly: 53. Hašek, 67. Brotánek - 34. Toman. Rozhodčí: Hlaváček - Toman, Les. Delegát: Vrzal. ŽK: 1:2 (Kdolský – Blažek, Votava). Diváků: 152.

J. Hradec: T. Cettl – Blažek, F. Votava, Amaglo – Völfel (82. Laszák), Mischnik, Jindra (71. D. Cettl), Cech (45. Škoda), Janák – Darkeh (82. Nováček), Toman. Mužstvo vedl asistent Cypra.

Ohlas Hradeckých doplníme.


Ostatní výsledky

Hořovice - Klatovy 1:4 (0:4), 70. Novák - 17. a 31. Aizner, 33. a 43. Lukeš.
Cheb – Přeštice 0:2 (0:1), 27. Mudra, 67. Přibáň.
Beroun – Mariánské Lázně 2:1 (2:0), 25. a 41. Sklenář - 78. Habart.


S kým Jihočeši příště

So 10. 9. 10:30 Dynamo B – J. Hradec
So 10. 9. 10:30 M. Lázně – Soběslav
So 10. 9. 15:00 Katovice – Cheb
Ne 10. 9. 15:00 Lom – Sedlčany


Napsal(a) Michal Havelka | Foto Daniel Pekař