Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Katovice rozhodly přípravu se Strakonicemi do přestávky

 
pondělí, 3. února 2020, 11:19

Strakonice - Další přípravné utkání zimní přípravy sehrál Junior Strakonice na uměle Na Sídlišti s divizními Katovicemi, které si odskočily ze soustředění v Soběšicích a hráči měli dopolední trénink v nohách.

V prvním poločase Katovičtí jasně dominovali, domácí dělali hodně individuálních chyb a tak se v první 30minutovce valil na branku Junioru jeden útok za druhým, což bylo vidět i na počtu střel a rohových kopů.

Skóre se měnilo již v 6. minutě. To si na přetažený rohový kop naběhl Janoch a z voleje trefil pod břevno - 0:1. Ve 14. minutě podnikli Strakoničtí rychlý brejk po pravé straně, ale Máška zakončoval těsně vedle. V 18. minutě po velké chybě v obraně běžel katovický Požárek sám na Lízala, který mu střelu vykryl.

Ve 25. minutě využil Uher špatného postavení brankáře a zkušeně skóroval - 0:2. Další útok zakončoval v dobré pozici Požárek, ale Lízal stačil nohou vyrazit. Ve 31. minutě tvrdou umístěnou střelu Uhera z vápna Lízal vytáhl na rohový kop. Ve 35. minutě z hezké akce Zoubek (vrátil se ze Sousedovic) zvýšil na 0:3.

Únava se projevila po přestávce

Druhý poločas už byl vyrovnanější, domácí byli směrem dopředu odvážnější. Na Katovických se projevila únova z náročného programu, ale v 53. minutě předvedli hezkou kombinační akci až do vápna a Uher přesně zakončil - 0:4.

V 65. minutě založil pěknou akci Němeček, uvolnil Juhaňáka, který z 20 metrů trefil tyč a  pohotová dorážka Čapka  skončila na těle brankáře. V 71. minutě opět akci založil Němeček přes Juhaňáka, jenž prostrčil do vápna na Bálka a ten mazácky zakončil lobem - 1:4. Za zmínku stojí 82. minuta, kdy hostující Kadula nastřelil břevno.   

FK Junior Strakonice – SK Otava Katovice 1:4 (0:3)

Branky: Bálek - Uher 2, Janoch Zoubek. Rozhodčí: J. Hodánek. Střely celkem: 6:13. Na branku:  3:10. Rohy: 3:14.

Junior, 1. poločas: Lízal – Kočí, M. Kostka, Říha, Peroutka – Němeček, Zelenka, Bálek, Petráň – V. Šrámek, Máška.
2. poločas: Lízal – Cibulka, M. Kostka, Říha, Peroutka - Čapek, Němeček, Bálek, Mls – Máška, Juhaňák.

Katovice I.: Švehla – Miklas, Tušer, T. Hajdušek, Chylík – Janoch, Kahuj – Pavlovič, Uher, Bálek – Požárek.
Sestava II.: Švehla (Provazník) – Horejš, Koutský, T. Hajdušek, Cibulka – Janoch, Pavlovič – Repa, Kadula, Zoubek – Uher.
Sestava III.: Provazík – Horejš, Cibulka, Chylík, Koutský (Tušer) – Miklas, Repa, Kahuj, Bálek – Kadula, Požárek.

Napsal(a) Jiří Cibulka | Foto Jan Škrle