Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Béčko Dynama pokračuje ve vítězném tažení, dva propadáky v Plzni

 
neděle, 22. září 2019, 11:27

Rezervní celek Dynama ČB si bez pomoci pendlů dokázal vybojovat tři body v Rokycanech a prodloužil sérii neporazitelnosti na šest zápasů v řadě. V západočeské metropoli propadly na celé čáře Katovice a Čížová. Soběslav neodčinila porážku z Klatov a doma jen remizovala s Mýtem.

Do Plzně cestovaly Katovice pod novým trenérem Přemyslem Šroubem, který přešel ze Sousedovic. Premiéru si určitě představoval lepší. Jeho svěřenci obdrželi čtyři góly po individuálních chybách. Přitom v 59. minutě byl vyloučen Petřínu Lisý a nováček měl před sebou půlhodinovou přesilovku. „Vyloučení nám uškodilo. V obraně jsme vyrobili veliké hrubice, byly až nesmyslné. Nemůže se stát, abychom při naší početní výhodě třikrát inkasovali,“ poznamenal zklamaný Šroub.

V Plzni – Doubravce vyhořela i Čížová. Do půlhodiny prohrávala o dva góly po střele z dálky a brejku, a když Plzeňané přidali osm minut po přestávce třetí, bylo o vítězi rozhodnuto. Mimořádně produktivní domácí vytáhli skóre až na 5:0, až v samém závěru vsítil čestný úspěch z penalty faulovaný Jirouš.

Zklamání panuje v Soběslavi. Znovu předvedla matný výkon a v domácím střetnutí s nováčkem z Mýta brala jen bod. Už v desáté minutě sice vedla zásluhou po rohu hlavičkujícího Hromady, ale hosté dotáhli manko ve 28. minutě také ze vzduchu. Spartakovcům nevyšly ani penalty. „Dnešní zápas se opět nepovedl, ani herně, ani výsledkově...,“ komentovali Soběslavští první domácí ztrátu.

Rokycany hostily na svém stadionu Pod Husovými sady potřetí jihočeského soupeře, ale tentokrát poprvé ztratily. Dlouho se hrálo bez gólů. Černobílí mladící předvedli v 68. minutě rychlý protiútok, na jehož konci byl z vápna přesně k tyči střílející Tomek. Západočeši měli dvakrát blízko k vyrovnání, ale ztrestal je po Matouškově střele do tyče pohotový Lindák. Krutou porážku domácích završila penalta za ruku následně vyloučeného Glazera, kterou Kalousek bezpečně proměnil.

Nedělní dohrávka v Sedlčanech byla pro Hradec jako přes kopírák těm předchozím venkovním. Po vyrovnaném prvním poločase obdržela dva góly a bylo po nadějích. Tatranu nahrála proměněná penalta v závěru první půle. V hradecké brance stál letos poprvé Jakub Hulík.

 

 

 

Výsledky 7. kola divize A


SK Petřín Plzeň – SK Otava Katovice 4:1 (1:1)

Góly: 6. Demeter, 67. Zoubek, 69. Vohrna, 77. Bendl - 22. Požárek. Rozhodčí: Doubek - Plzák, Kolátor. Delegát: Havránek. ŽK: 1:1. ČK: 1:0 (59. Lisý). Diváků: 90.

SK Senco Doubravka – TJ Sokol Čížová 5:1 (2:0)

Góly: 14. Künstner, 27. Roubal, 54. Shklyarskyy, 65. Šural, 80. Štěrba - 89. (pen.) Jirouš. Rozhodčí: Cupl - Šlajs, Špindlerová. Delegát: Šmat. ŽK: 1:1. Diváků: 100.

FK Spartak Soběslav – TJ Slavoj Mýto 1:1 (1:1), penalty 2:4

Góly: 10. Hromada - 28. Abrt. Rozhodčí: Čechlovský - Jansa, Depeš. Delegát: Hnilička. ŽK: 1:2. Diváků: 223.

FC Rokycany – SK Dynamo Č. Budějovice B 0:3 (0:0)

Góly: 68. Tomek, 78. Lindák, 90. (pen.) Kalousek. Rozhodčí: Nehasil - Jati, Janoch. Delegát: Řezáč. ŽK: 0:2. ČK: 1:0 (90. Glazer). Diváků: 250.

TJ Tatran Sedlčany - FK Jindřichův Hradec 1910 4:1 (2:1)

Góly: 25. Krůta, 43. (pen.) Brotánek, 55. Kvěch, 70. Krůta - 33. Abderrabi. Rozhodčí: Šlajs - Duda, Šálková. Delegát: Pešek. ŽK: 1:1. Diváků: 250.

Ostatní výsledky a tabulka zde.

Napsal(a) Redakce | Foto David Koranda/mladisportovci.cz