Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Sumář divize: Hradec v derniéře uspěl, Soběslav excelovala a skončila sedmá

 
středa, 19. června 2019, 20:08

Poslední kolo divize se výsledkově vyvedlo Jindřichovu Hradci, který se s divizí loučil vítězstvím. V posledním utkání se mu však podařilo porazit Doubravku. Soběslav se taktéž loučila se sezonou na domácím hřišti, a to ve velkém stylu! Mariánským Lázním nasázela parádních sedm kousků, přičemž ani jednou neinkasovala. Z jihočeských týmů pak paradoxně padla akorát Čížová, jež těsně nestačila na Dobříš. Poslední béčko Táborska si domácí střetnutí s Tachovem (2:5) předehrálo. Suma sumárum - divizi opouští po ročním účinkování J. Hradec a Táborsko B, nováčky budou Katovice a rezerva Dynama ČB.

Výsledky Jihočechů ve 30. kole divize A


FK Jindřichův Hradec 1910 - SK SENCO Doubravka 2:0 (0:0) 

Branky: 66. Kučera, 87. Jindra - 39. Štěrba. Rozhodčí: Erlebach - Slavíček, Svoboda. Delegát: Tereba. ŽK: 0:1. Diváci: 80. 

J. Hradec: Kněžínek – O. Blažek, Gueye, Völfel, Chalupský – Janák, Králíček, Tomek (81. Lukoki), Votava – Jindra, Princ (46. Kučera). Trenér Marek Černoch.

Nejlepší hráči: Völfel, Janák

Marek Černoch, trenér J. Hradce: „V utkání jsme chtěli navázat na vítězství z minulého utkání, soupeř nás však zaskočil velmi kvalitní aktivní hrou plnou přihrávek a pohybu. Proto se také naprosto zaslouženě ujal vedení. O přestávce dostali kluci trochu "kouře" a druhý poločas byl z naší strany lepší, i když Doubravka hrála opravdu výborně. Náš tým však makal, přestal dělat zbytečné chyby a celkově jsme hru zkvalitnili tak, že jsme skore zápasu otočili na naši stranu. Za poslední dvě utkání musím kluky pochválit.“


FK  Spartak Soběslav - FC Viktoria Mariánské Lázně 7:0 (4:0) 

Branky: 5., 51. a 54. Mazouch, 31. a 43. Vaněk, 29. Varačka, 83. Suda. Rozhodčí: Eibl - Vychodil, Tupý. Delegát: Duchoň. Bez karet. Diváci: 152. 

Soběslav: Kuník - Maršík (67. Suda), Boháč, Podráský, Zeman - Žalda, Hromada, Kutner, Vaněk - Varačka, Mazouch (55. Smetana). Trenér: Radek Hajič. 

Nejlepší hráči: Varačka, Mazouch, Kutner, Vaněk 

Radek Hajič, soběslavský trenér: „Poslední zápas nám vyšel nad očekávání. Výsledek hovoří za vše, ještě minimálně tři šance zůstaly nevyužité, což nás ale příliš netrápilo. Určitě i hostující trenér si svuj poslední zápas na lavičce Mariánských Lazní představoval jinak. Začali jsme ale lehkovážně, a do první šance pustili hosty, pak už to byl ofenzivní koncert, ve kterém jsme hlavně v prvním poločase byli hodně efektivní. Ve druhém na dobrý výkon navázali , a výsledkem bylo drtivé vítězství. Hattrickem respektive prvním gólem výrazně přispěli do pokladny Tomáš Mazouch a Dominik Suda. Díky patří všem našim fanouškům za podporu, a společně se budeme těšit na sezónu příští.“


MFK Dobříš - TJ Sokol Čížová 2:1 (0:0) 

Branky: 47. Dort, 69. Karas - 49. Lukeš. Rozhodčí: Trojan - Nedvěd, Švagr. Delegát: Macháček. ŽK: 0:3. (J. Novák, Dvořák, Šlapák). Diváci: 150. 

Čížová: J. Novák - M. Gregor, Rozhoň, Kočí, Nečas - Lukeš (60. Krasnyanyk), Janda, Dvořák, O. Gregor - König (45. Rybár), Šlapák. Trenér: Zdeněk Staroba.

Nejlepší hráč: Lukeš

Zdeněk Staroba, trenér Čížové: „K zápasu jsme neodjeli v plné sestavě, což se na obrázku hry samozřejmě projevilo. V kontextu bych ale řekl, že jsme odehráli dobré utkání. Za stavu 1:2 na konci utkání nám rozhodčí podle mě neuznal naprosto regulérní branku. Rozhodně si ale nechci nijak stěžovat. Bez Jirouše, bez Nováka, bez Záhradky se těžko vyhrává a zásahy do sestavy byly citelné. První poločas byl vyrovnaný, bez větších šancí na obou stranách. I druhá půle byla docela vyrovnaná, pak jsme ale dostali gól na 1:2 a utkání už se jen dohrávalo, řekl bych.“


FC MAS Táborsko B – FK Tachov 2:5 (1:3)

Předehráno ve středu 5. června 2019. Více zde.


Ostatní výsledky:

FC MAS Táborsko B - FK Tachov 2:5 (1:3), 20. Baidoo, 63. Vozihnoj - 39., 44., 45. a 84. Vyleta, 82. Faber.
Český Lev - Union Beroun - SK Rakovník 0:4 (0:1), 1. Sklenka, 64. Vilímek, 75. Schwendt, 85. Červený.
FK Admira Praha - TJ Přeštice 2:1 (1:1), 28. a 86. Zahálka - 45. Strejček.
SK Klatovy 1898 - SK Aritma Praha 0:3 (0:3), 6. Turák, 13. Polom, 19. Kocour.
FK Hořovicko - TJ Tatran Sedlčany 0:1 (0:1), 44. Senft


Napsal(a) Adam Pavlíček | Foto FK Spartak Soběslav
 


 
Reklama