Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Roudné nepřihlásilo divizi, krajský přebor si zahraje Blatná!

 
čtvrtek, 21. června 2018, 13:40

Šok způsobil pohled na seznam účastníků soutěží pro sezonu 2018/19. Roudenští sice udrželi divizi, ale celostátní soutěž už od příštího ročníku hrát nebudou. Rozhodli se podat přihlášku do krajského přeboru, který tak opět dostane na atraktivitě a kvalitě.

Spravedlnost nezůstala slepá, říkají si v Blatné. Vítěz skupiny A I. A třídy Bavorovice nereflektoval na postup do KP a zažádal o zařazení do A třídy. Z druhého místa se dodatečného postupu dočkala Blatná, která na zařazení do kraje kývla.

Divize bude mít od nadcházející ročníku i přes dobrovolný odchod Roudného stále čtyři zástupce. Volné místo zaplnilo třetí béčko Táborska, které mělo na účasti v divizi eminentní zájem. Pro táborské mladíky to je ideální soutěž k přechodu do seniorské kategorie.

Start krajského přeboru začne v sobotu 11. srpna a pěkně zostra. Hned první kolo nabízí několik šlágrů. Narazí na sebe dva exdivizionáři Jankov a Č. Krumlov. A další dnes již bývalý účastník celostátní soutěže Roudné hostí Protivín. Čimelice zase blízkého novice Blatnou. Lafatův Olešník přivítá Katovice, které teď posílily do každé řady (Požárek, Tušer, Janoch). Druhý nováček Sokol Lom, který postoupil třikrát po sobě, jede k premiéře do Třeboně.

Los 1. kola KP: Jankov – Č. Krumlov, Olešník – Katovice, Roudné – Protivín, Čimelice – Blatná, Milevsko – Dražice, Osek – Hluboká, Rudolfov – Želeč, Třeboň – Lom.

Losovací aktiv krajských soutěží se uskuteční v pondělí 25. 6.2018 od 17,30 hod. v budějovickém hotelu Clarion Congress. Další podrobnosti ohledně změn v I. třídách přineseme.


 

Napsal(a) Michal Průcha | Foto Ján Honza