Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Roudné nestačilo na Benešov, Soběslav přidala ve druhé půli

 
sobota, 3. března 2018, 20:22

Poslední herní testy před vypuknutím divizního jara absolvovaly Roudné a Soběslav. Malšané podlehli třetiligovému Benešovu na umělce U Konopiště, kde neustáli počáteční tlak domácích. Spartakovci dokázali vyzrát na olešnickou obranu až po přestávce a po zlepšeném výkonu zaslouženě vyhráli 4:1.

SK Benešov – Malše Roudné 4:1 (2:0)

Góly: Essomba, Rataj, Artemuk, Brejcha – Holub. Hráno na UMT Benešov.

Roudné: Konečný – Maršík, Holub, M. Otepka, Lerch – Tušer, Vávra, Hála – Bartoš, Píša, Solomaha. Střídali Hřebejk, Vogl.

Rudolf Otepka, trenér Roudného: „Sehráli jsme dobrý zápas s kvalitním soupeřem. Je pravda, že jsme byli od začátku pod tlakem a dělali jsme chyby. A domácí také dvě naše hrubky potrestali. Po přestávce Benešov trochu ubral a povedlo se nám snížit. Kontaktní gól zaznamenal hlavičkou Holub po standardní situaci. V závěru jsme ale znovu dvakrát inkasovali, z toho jednou z penalty. Každopádně jsem spokojen. Samozřejmě ne s výsledkem a ani moc s hrou, ale Benešov nám ukázal, kde ještě musíme přidat a co zlepšit.“

Obránci Roudného Matěj Otepka s Romanem Maršíkem zastavují útok Benešova.


FK Spartak Soběslav – FK Olešník 4:1 (0:0)

Góly: 53. a 75. Uličný, 63. T. Mazouch, 72. M. Mazouch – 84. Dudek. Hráno na UMT Stará Hlína.

Soběslav: Kuník – Hromada, Suchan, Boháč, Vaněk – T. Mazouch, Chotovinský, M. Mazouch, Nohava, Žalda – Dvořák. Střídali Šmídmajer, Maršík, Uličný.

Michal Lemberka, vedoucí mužstva Soběslavi: „V prvním poločase jsme nepodali dobrý výkon, kluci měli nějak těžké nohy. Druhá půle už byla lepší a taky začaly padat góly. Ten první padl po rohu, když se u zadní tyče prosadil Uličný. Druhý pozdrav poslal do sítě Olešníka po přímáku Tomáš Mazouch snad ze třiceti metrů. Třetí zásah zaznamenal po pěkné akci u lajny Milan Mazouch.  Čtvrt hodiny před koncem se znovu prosadil Erik Uličný. Hosté snížili v závěru Dudkem, který po nákopu přehlavičkoval našeho gólmana.“

Jeden ze čtyř gólů z kopaček Soběslavských v síti brankáře Jana Studničky.

Napsal(a) Milan Šíma, Michal Průcha | Foto Daniel Pekař, SK Benešov