Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Jihočeský prapor držel Jankov. S Hořovickem vyhrál gólem v 90. minutě

 
neděle, 1. října 2017, 19:41

Po sobotních výsledcích klesl Jankov na samotné dno divizní skupiny A. Změnit to hodlal v domácím prostředí proti ještě v loňské sezóně třetiligovému Hořovicku.

Zelenobílí bojovali jak o svoji čest, tak o vylepšení reputace jihočeských celků, kterým se prozatím osmé kolo vůbec nevedlo. Jenže ani soupeř si po třech prohrách v řadě nemohl pískat, a tak bylo o dramatičnost postaráno.

Zápas se hrál v celku vyrovnaný. První dva střelecké pokusy si připsal hostující Mojdl, ty by však našly uplatnění leda tak v ragby. Domácí se radovali hned ze své první šance. Kollárův centrovaný balón si na zadní tyči našel Martin Popelka a bylo to 1:0. Jenže pak Hořovicko zvýšilo úsilí a přišly i šance. Graf orazítkoval tyč, Ansumův únik zažehnal Popelka, ale v 35.minutě po hrubé chybě Fajtla vyrovnal Hajdarevič.

Druhý poločas začali aktivněji hosté, především na pravé straně dobře hrající Karvánek vykazoval hodně aktivity. Po jednom z jeho centrů hlavičkoval Ansuma těsně vedle. Do branky se po dalším Karvánkově centru netrefil ani Hajdarevič. Zhruba od 70.minuty se karta otočila a ve zbytku duelu byl lepší Jankov. V dobrých šancích neuspěli Fajtl ani Šebelka, ale v 90. minutě se na domácí stranu přiklonilo štěstí, když se míč ve vápně šťastně dostal k Vojtěchu Bürgerovi a ten zajistil Jihočechům veledůležité vítězství!


SK Jankov - FK Hořovicko 2:1 (1:1)

Branky: 24. Popelka, 90. Bürger - 35. Hajdarevič. Rozhodčí: Duda - Janoch, Hodek. Delegát: Hanzal. ŽK: 1:2 (Beránek - Mach, Bežó). Diváci: 208.

Jankov: Pavelec - Fajtl, Kroneisl, Popelka, Beránek - Bürger, Sedlic, Maršán, Šebelka (90. Rytíř) - Kollár, Mensah (76. Armah). Trenér Ivo Čech.

Hořovicko: Hejcman - Kuchař, Machurka, Bežó, Graf - Karvánek, Mojdl (79. Bělohlávek), Mach, Hajdarevič (70. Pelikán) - Ansuma, Nademlejnský. Trenér Pavel Novotný.


PSALI JSME V SOBOTU DOPOLEDNE
Krumlov nezvládl duel v Přešticích, Roudné znovu propadlo v poslední vteřině!

 


Napsal(a) SK Jankov | Foto Petr Vlasák