Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Divize A

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Devatenáctka Písku uspěla v konfrontaci s divizním Jankovem

sobota, 3. února 2018, 21:03MládežDivize A
 

Povedené vystoupení mají za sebou starší dorostenci FC Písek, kteří v sobotu před obědem sehráli přípravné utkání s A-týmem Jankova, který hraje divizi.

 

Soběslav s Hradcem dotáhla dvougólovou ztrátu

sobota, 3. února 2018, 16:41ČlánkyDivize AKrajský přebor
 

J. Hradec po téměř měsíci probíhající zimní přípravy sehrál první přípravné utkání na umělce ve Staré Hlíně s divizním nováčkem Spartakem Soběslav. Pro spartakovce to byl již třetí zápas v zimním období.

 

Roudné hrálo s Gmündem bez gólů. Malšany potěšil výkon Ukrajince Solomahy

pátek, 2. února 2018, 22:45ČlánkyDivize AAktuálně
 

Roudenští fotbalisté odehráli svůj druhý přípravný zápas v pátečních pozdně odpoledních hodinách na třeboňské umělce. Soupeřem jim byl rakouský Gmünd, v jehož službách se představili i hráči, kteří ještě nedávno oblékali dres jihočeských klubů -...

 

Vítězná premiéra trenéra Kadlece. Jankov vs. T. Sviny 4:1

neděle, 28. ledna 2018, 20:27ČlánkyDivize AI. A třída
 

Mužstvo divizního Jankova v prvním utkání v zimní přípravě porazilo na umělém trávníku Hluboké Spartak Trhové Sviny zaslouženým výsledkem 4:1, když všechny góly padly již v prvním poločase.

 

Jandu odvezla sanitka, vítězný gól zařídil Vlk

neděle, 28. ledna 2018, 17:23ČlánkyČFLDivize A
 

Ani ve druhém střetnutí zimní přípravy se třetiligová Čížová nedočkala vstřeleného gólu. Po nadílce s dorostem Viktorie Plzeň U19 prohrála těsně s Roudným 0:1. V minulé sezoně se oba soupeři potkávali v divizi.

 

Gólová přetahovaná mezi juniorkou Dynama a Č. Krumlovem neměla vítěze

sobota, 20. ledna 2018, 17:06ČlánkyDivize AAktuálně
 

Osm branek a řadu pohledných akcí nabídlo přípravné utkání na Složišti, v němž přivítala domácí juniorka Dynama na umělé trávě Slavoj Č. Krumlov. Hrálo se nahoru dolů a v zajímavém střetnutí se míč třepetal za zády brankářů v osmi případech.

 

Soběslav se prosadila druhý poločas. Bavorovice zdolala 6:2

sobota, 20. ledna 2018, 14:59ČlánkyDivize AI. A třídaAktuálně
 

Na umělém trávníku ve Staré Hlíně na sebe v první letošní přípravě narazily celky divizní Soběslavi a Bavorovic, půlmistra I. A třídy.

 
Reklama
Reklama